Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelban lehet hallani a...

Panelban lehet hallani a fenti szomszéd tv-jét?

Figyelt kérdés
normális körülmények között.
2010. márc. 5. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha nálad síri csönd van és hangosan hallgatja, lehet sajnos.

Gondolom normál körülmény alatt azt értetted, hogy nálatok is van vmi alapzaj. Akkor nem lehet.

2010. márc. 5. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha te mondjuk este 10-kor aludnál, ő pedig normál hangerőn hallgatja/nézi, akkor is hallod.
2010. márc. 5. 18:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szomszédoktól is függ. Nem mindegy, hogy 80 éves nénik, vagy 20 éves fiatalok laknak ott. Nálunk pl. volt olyan, hogy minden délután bömböltették a zenét, és a saját hangunkat is alig hallottuk.
2010. márc. 5. 19:06
 4/10 A kérdező kommentje:
értem.azért kérdezem,mert 4 hónapja költöztek felénk.nálam is szól a tv,vagy porszívózok,de intenzíven hallom a fent lakó tv-jét.ha csend van,arról már ne is beszéljünk.inkább nem kapcsolom ki én se.nem laktam még panelban,és azért kérdeztem.nem akartam szólni addig míg utána nem jártam.kérdeztem a mellettem lakókat is,ők nem hallják a felettük lakókét,de az én felettem lakókét igen.akkor jogos ha szólok neki?
2010. márc. 5. 19:32
 5/10 anonim válasza:
100%
jogos
2010. márc. 5. 19:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is panelban lakok, hát mondanom sem kell, hogy az egyik legjobb hangvezető. Sokszor még olyat is hallani, amire aztán abszolute nem vagyok kíváncsi, pláne ha aludni akarok :D (itt lehet ARRA gondolni nyugodtan :) )

Csuda egy szerzemény :)

2010. márc. 5. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
19:56 - főleg ha a felmenő fűtéscsövek körül sem igazán izolál a beton, de csak vékony malter van, vagy tapéta. Ugye te is tudod MIRE célzok.
2010. márc. 5. 23:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Felettünk a régi albérletünkben idős, nagyothalló néni lakott, szinte szó szerint hallottam mit mondanak a TV-jében, idegőrlő volt és akármennyit dörömböltem, nem reagált rá.

Mellettünk pedig egy velünk kb. egy korú fiatal pár lakott, esténként egymás szexuális hangjait hallgattuk, na azt szerettem!! :DD

2010. márc. 6. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek? Szóltál a szomszédnak?
2010. nov. 25. 22:05
 10/10 A kérdező kommentje:
elköltöztünk.350 km-rel arrébb.kertesbe.
2010. nov. 30. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!