Hány fok van a lakásotokban/házatokban, s mennyire megoldható lehűteni ebben a melegben?
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 20:26
21/30 anonim válasza:
De jó, hogy az ember őszintén válaszol egy kérdésre, és lepontozzák.....
22/30 A kérdező kommentje:
Én senkit sem pontoztam le..
tőlem mindenki zöldet kapott, s meg is köszöntem.
Nem tudom, ki pontozgatott le..:(
2015. júl. 5. 12:04
23/30 anonim válasza:
Egy bajom van az éjszakai ablaknyitással, hogy kb ma este is olyan hajnali 2 óra fele 29 fokos volt a lakás, nap felkel 5 körül, alig van 3 órája pár fokot hűlni. Nem is beszélve arról, hogy éjszaka, mivel nyári szünet van 10 percenként megy el az utcában ordibáló, részeg barom. Aztán egyre több a szúnyog, azok is bejönnek. Szóval vegyen az ember szúnyog ellen olyan cuccot is még, meg keverje a levegőt 0-24 ben vagy indítson légkondit ? Miből ?
24/30 anonim válasza:
Panelban lakom, ami egy fokkal hidegebb, mint a pokol.
De egyszer voltam egy barátnőmnél, tetőtérben volt a hálója... abba leizzadtam, hogy levegőt vettem.
25/30 anonim válasza:
Nálunk ez nem probléma. Műemlék jellegű kb. 200 éves mészkőből készült házban lakunk, aminek 80 centis fala van :) És még úgy is kellemes a hőmérséklet, ha egész nap nyitva vannak az ablakok és jön be a meleg... (levegőtlen a lakás)
26/30 A kérdező kommentje:
Az de szép lehet kedves utolsó válaszoló:)
Szeretem a régi épületeket:)
2015. júl. 5. 18:49
27/30 anonim válasza:
#26 Ja :) Az a szerencse, hogy nem műemlék :) Amúgy nagyon érdekes épület, a nappalink alatt van egy darab a Kőbányai pincerendszerből :) (komolyan)
28/30 anonim válasza:
most kertes házba vagyok itt 21 fok van. De panelba 29 fok van. Úgy érdemes lehűteni a lakást hogy hajnalba kinyitni az összes ablakot és így bejön némi hideg és evvel 2-3 fokot lehűl a helység 4-5 nap alatt! :)
29/30 anonim válasza:
Nálam lakásban körülbelül 25 fok van. Úgy próbálom minél hűvösebben tartani a lakást, hogy kora reggel szellőztetek (5-6 óra körül.) A redőnyök egész nap le vannak húzva... :)
30/30 anonim válasza:
Már írtam, de most még egy kis segítséget adok.
Itt kell nézni az éjszakai hőmérsékletet:
És akkor ha 18 alatt van, akkor napfelkelte előtti időben kereszthuzatot kell csinálni min. 1 órára. Nálam 19 fokos éjszakai hőmérséklet még semmit sem hűt, 18-nál kezdődik, amikor már majdnem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!