Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány fok van a lakásotokban/há...

Hány fok van a lakásotokban/házatokban, s mennyire megoldható lehűteni ebben a melegben?

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 20:26
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
71%

Hát, a légkondit kéne megkérdezni mennyire kemény melója van.

De a viccet félretéve, én nagyon nem bírom a meleget, ha egy napos panelban laknék, a földalól is előkaparnám azt a 90ezer forintot amibe egy légkondi kerül.

2015. júl. 4. 20:28
 2/30 anonim ***** válasza:
64%
Hűvös van,mert nyáron benn tartja a hideget a lakás,úgyhogy takaró van félig rajtam ,elállom :)
2015. júl. 4. 20:28
 3/30 anonim ***** válasza:
54%
Kellemes 25 fok meleg van, egész nap nyitott ablakok mellett.
2015. júl. 4. 20:29
 4/30 A kérdező kommentje:

Most itt is egész jó idő van, de napközben a tetőtérben felmegy 28 fokra is sajnos.

Most egész kellemes ventillátor mellett.

Légkondi nem jönne rosszul, bár én nem bírom, belázasodtam tőle tavalyelőtt mikor gyakorlatoztam...

Nagyinál viszont jó lenne, (kb 100 éves régi ház), nyáron még akár hosszú ujjú kardigán is elkel, mert olyan jó hűvös van:)

2015. júl. 4. 20:32
 5/30 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem max 25 fok van, de itt bent kellemes. A redőnyök egész nap le vannak húzva félig, így elviselhető.
2015. júl. 4. 20:33
 6/30 A kérdező kommentje:

Nyugati fekvésű a szobám(szóval délután süt ide a nap,), de most már kitártam az ablakokat, meg le van húzva a redőny.

Hajnalban ha felébredek meg kitárom, ha meg felkelek lehúzom..

2015. júl. 4. 20:36
 7/30 anonim ***** válasza:
64%
Nálam 25,4 Nyitott ablakkal, kikapcsolt légkondival. Légkondit idén még nem is használtam, csak a kocsiba. Nálam kevésbé nem hiszem, hogy van ember, aki bírja a meleget. Sokat számít a külső szigetelés, új ablak, meg a szigetelt redőny az ablakon.
2015. júl. 4. 20:37
 8/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat:)

Azt nem tudom, nekünk milyen a szigetelése(apum tudná megmondani) Annyit tudok, Valamikor a 90 es évek elején épülhetett, (mi 2003 ban költöztünk ide(sorház).

Ugye a tetőtéri házak hamar átmelegszenek.

De a kertszomszéd most csináltatott napkollektort(nagyon drága egy olyan?s mikor térül meg?)

2015. júl. 4. 20:39
 9/30 anonim ***** válasza:
69%

Megnéztem, 29 fok van a nappaliban, ami keleti fekvésű.

Most egy nyugati szobában vagyok... nem kellemes.

Ventilátorom van meg hideg zuhany.

Majd beveszek pár szem nyugtatót vagy fájdalomcsillapítót, és átalszom a meleget.

Legszívesebben addig kómába rakatnám magam, amíg nem megy 22 fok alá a hőmérséklet.

2015. júl. 4. 20:41
 10/30 A kérdező kommentje:

Oké nyár van, ne panaszkodjunk,de na:) Legalább benn lenne hűvös:)

Strand csak 12 km re van a legközelebbi.

Legfeljebb ha nem bírom reggel felülök a biciklire s letekerek:D

2015. júl. 4. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!