Milyen lehetőségem van 80 ezer ft-os fizetés mellett? Garzon lakást szeretnék kivenni, de nagyon drágák.
Figyelt kérdés
Most többen lakunk egy 3 szobás lakásban. Ez az életmód nem nekem való, nem vagyok egyetemista, rendesen dolgozok. Szeretnék saját életet, nem azt hallgatni esténként, hogy mások beszélgetnek én meg nem bírok aludni tőlük és más mocskát sem takarítom szívesen. Nincs senki, akivel összeköltözhetnék. Nincs családom, és olyan, hogy haza.2010. márc. 2. 08:16
11/18 A kérdező kommentje:
Érettségivel semmire nem megyek sajnos. Gyári melón kívül más lehetőség nincs. Barátomnak írtam, hogy misután befejeztem a sulit lelépek innen valahová, ha nem javul semmi, ha kell egyedül. Szerintem nem foglalkozik vele, hülyének néz, vagy azt hiszi, csak mondom.
2010. márc. 2. 10:56
12/18 anonim válasza:
tanulj,lehessen jobb melod
vagy menj külföldre bébiszitterkedni,jol fizetnek
13/18 A kérdező kommentje:
Tanulok, de mire végzek meg fogok bolondulni az ilyen albérletekben. Már lótúrót nem alszok. 1 éve panelozok, azóta nem tudom kipihenni magam. Családi házban laktam 18 évig.
2010. márc. 2. 11:07
14/18 anonim válasza:
Azért mondtam, hogy egy rendes palit keress. Gyereket azt tud csinálni, de arra még nem elég érett, hogy összeköltözzön a csajával?
15/18 A kérdező kommentje:
Már nem tudom, mi legyen. Annyira egyedül vagyok, csak a macskáim vannak. Hónapok óta gondolkodok, hogyan lehetne előrébb lépni. Főleg, ha jön a jó idő, mindig rám jön, hogy csinálnék valami hasznosat hosszú távra.
2010. márc. 2. 12:40
17/18 A kérdező kommentje:
Veszprém megyében.
2010. márc. 4. 08:18
18/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, írtam-e, van 2 macsekom!! Velük sehová nem tudok menni, mert minden lakás tulajdonos állat ellenes.
2010. ápr. 18. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!