Milyen lehetőségem van 80 ezer ft-os fizetés mellett? Garzon lakást szeretnék kivenni, de nagyon drágák.
én diákként bérlek egy másfelest 20+rezsiért,diákmunkával keresek 40-50et,plussz az egyetemi támogatások,kb annyira jövök ki mint te,anni hogy nekem az utazgatás ugye kedvezményes
de én ennyiből meg tudom oldani,hogy főzök páromra is,húsos kajákat is,ruhákat is veszek (nem tizenezrest),számlákat is fizetem időben,és még egyetemen is van fizetnivaló
támogatni meg senki nem támogat (bár ha kérném támogatna)
de ha tudsz beosztani pénzt,akkor 80 elég saját magadnak
mondjuk függ attol is hogy hol akarsz lakást bérelni
pesten drágább persze mint vidéken
22/L
Még talán azt megpróbálhatod, hogy egy idősebb hölgynél/úrnál veszel ki egy szobát. Az igaz, hogy akkor sem lennél egyedül, de legalább ők nem hangoskodnak, nem kell utánuk takarítani.
Sógorom is így lakik, már 10 éve és a néni unokájaként szereti, kérés nélkül mos rá, főz rá és nem is kér érte pénzt. Örül, hogy nincs egyedül és szereti sógoromat. Persze sógorom is megcsinál neki ezt-azt a ház körül, amit a néni nem tud.
nem irtad hány éves vagy,de sacra huszon
igy előrébb sosem fogsz lépni,keress más melot,jobban fizetőt,keress olyan pasit,aki tervez veled jövöt,és nem csak akkor ha a gyerek már önállósodott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!