Mit lehet csinálni ha a bérlő lelép fizetés nélkül és ezt az egészet a kaució sem fedezi?
Én is albérletben élek,s eszem àgàban se lenne nem fizetni.Nekünk mindig az elsö a lakbér befizetöse,még akkor is ha bizonyos csekkeket nem tudunk igy befizetni.Nekem nem mindegy hogy kinnt vagy bennt.
Persze nem tudom,hogy hol,hogyan müködik,nàlunk hivatalos uton,le se tudnànk lépni,mert olyan törvény van,hogy az uj albérletbe olyan feltétellel költözhetünk,ha hivatalosn bizonyitjuk,hogy az elözöben meddig éltünk,van-e ot adossàgunk stb..
apeh felé izettél utánuk? van papir rola?
ha igen,akkor fel is jelentheted
ha nem,akkor meg maradj csendben és kezdd el helyrehozni a lakást,majd legközeleb meggondolod,hogy érdemes-e hivatalositani...
Utolsó kettőnek írnám: mi például sokáig olyan BALEKOK voltunk, hogy hivatalosan adtuk ki a lakást, adót fizettünk, stb. Aztán az egyik albérlő párocskánk szépen lelépett, mi rohantunk a rendőrségre feljelentést tenni (még az aláírásunkat is meghamisította a lakcímbejelentőn, mi csak ideigleneset írtunk alá neki, ő pedig kitöltött és aláírt egy állandó bejelentőt, hogy céget tudjon alapítani a mi címünkkel mint székhely, stb, stb.) Mondjam vagy mutassam, hogy mi történt???? Pedig ez hivatalos papírok hamisítása, vettek tőlünk és tőle írásmintát is, le is írták, hogy nyilvánvalóan az ő kézírása, kaptunk egy értesítést, hogy továbbították az ügyet vádemelésre, oszt ennyi. Ja, a hab a tortán, hogy volt olyan idióta, hogy a garázsban felejtett néhány doboznyi papírt - régebbi, részben lezárt, részben még folyamatban lévő bírósági és rendőrségi ügyek irataival, csupa csalás, sikkasztás. Hiába vittük be a rendőrségre, azt mondták, nem tudják, hogy hol lakik. Mi egy hét alatt megtudtuk!!! Bementünk, elmondtuk, leírtuk, válasz: majd ellenőrzik. Ja! Azóta is hallgatnak. A polgári perre azt javasolták a rendőrök - az ügyvédünk is -, hogy várjuk meg a büntető eljárás végét, akkor annak az eredményére hivatkozva seperc alatt lemegy a polgári per.
Na, mi is tanultunk az esetből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!