Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha éjjel arra...

Mit tennél, ha éjjel arra ébrednél, hogy valószínűleg betörő van a házban?

Figyelt kérdés

Mi egy 4 tagú család vagyunk emeletes házban, a hálók az emeleten. A lépcsőnk annyira nyikorog, hogy kizárt, hogy valaki úgy jön fel, hogy ne nyikorogjon. A két gyerek 5 éves és fél éves. Igazából mindíg attól tartok, hogy valaki bejön és elrabolja őket.

Elgondolkodtam, hogy mit lehetne tenni anélkül, hogy kockáztatnám bárki életét is. Mert ha lemegyek, talán ijedtében lelő-ki tudja, lehet van nála fegyver.

Ti mit csináltok, ha mocorgást hallotok? Én ilyenkor kimegyek a fürdőbe és felkapcsolom a villanyt, hátha rosszul hallottam és még kint van és látja, hogy ég a villany, akkor nem próbál meg betörni. Azonnal ránézek a gyerekekre, ez alatt, ha lenn van, hallja, hogy mozgás van, van ideje távozni. Aztán, ha eltelt egy bizonyos idő, fogom a viperám és lemegyek körülnézni, ellenőrzöm az ajtókat, ablakokat. Ha valakit lenn találnék, megpróbálnám lecsapni a viperával, de ha hallanám, hogy valaki még lenn van, én bizti nem mennék le, hanem felébreszteném a férjem és közben hívnám a rendőrséget. Le nem nagyon engedném őt se. Mi van, ha lőfegyverrel van felszerelkezve?

Ti hogy reagálnátok egy betörésre?

2015. jún. 14. 05:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt van az éjjeli asztal felet a 150 fontos nyílpuska, ilyen: [link]

Azzal elég bátran lehet betörőt űzni, ugyúgy halálos lövést ad, mint egy lőfegyver.

2015. jún. 14. 07:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy mennék férjhez,olyannak szülnék,aki mellett nem kell aggódnom,hogy "bizonyos dolgok miatt" célkeresztbe kerülhet a családom.
2015. jún. 14. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Még sosem ébredtem fel "motoszkálásra", szerencsére:)

Van riasztó, annak van egy "pánikgombja", ami ott van az éjjeliszekrényen, bár nem vagyok félős, de főként, ha egyedül lennék a lakásban, és valószínűnek tartanám, hogy a zaj embertől származik, gondolom, megnyomnám (be van kötve) - végülis ezért van. A háló ajtaja amúgy is mindig kulcsra van zárva (a macska csak így nem tudja kinyitni), szóval valószínűleg lenne egy kis időm átgondolni a dolgot.

2015. jún. 14. 21:15
 4/4 anonim válasza:
Meghívnám egy vacsorára, és megnéznénk utána egy Jóbarátok epizódot. És természetesen a kötelező kefélés sem maradhat el.
2015. júl. 10. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!