Mit tennétek ha éjjel arra ébrednétek hogy betörő van a lakásban?
komolyan kérdezem
nem gondolkodtál el még ezen?.....
hülyék kíméljenek légyszi
Hívnám a rendőrséget.
Egyébként attól függ,h pontosan hol van.
Miért, te kérdezted! XD
Úgy vagyok vele, mint a 2., nekem is kéznél a mobil meg minden XD
azért kérdeztem mert sokszor gondolok erre
isten ments ettől hogy valaha ezt átéljem de mégis.
én úgy érzem nem lenne idő felhívni a rendőrséget..
és ha fegyvere van?..
tudom buta kérdés de azért érdekelnek a válaszok
bejárati ajtó 2 méterre van,rosszul alszom,hamarabb ébrednék miont bejönne (felső szomszéd nyomta már meg rosszul a lift gombot,és próbált ide bejönni,rögtön felébredtem)
van gázsprém,lefújom,közben meg visitok,ébredjenek a szomszédok
ilyenkor előnyös a pici lakás
Megpróbálnék elbeszélgetni vele.Komolyan,nagyon sok múlik a kommunikálóképességen,lehet,h pénzügyi gondjai vannak,és akár pszichikai támaszt nyújthatunk neki,hátha lenyugszik.
Komolyan írtam.És múltkor láttam,hogy az egyik (már X éve halott) angol királynő arra kelt,h a Buckingham palotában mellette van 1 betörő..Mit tett,Elbeszélgetett vele.Mi lett?A királynő ép bőrrel megúszta.A férfit nem engedte felelősségre vonni.
A lélekjelenlét nagyon fontos.
Attól függ, mennyi időm van.
Ha éppen észlelem, hogy jön be, akkor kirohanok az ajtóhoz, és felkapom a cipőkanalat. Ahogy bejön, ahogy csak tudok, ütök :) (Az ajtó mellett heverő cipőkanál három mm vastag acél :D) Ha alig van időm, megpróbálom elérni a szekrényben tartott tőrömet. Valószínűleg az is elég lenne, hogy ő fusson, és ne én (általában meg szoktak ijedni a 30cm pengétől :) )
Persze be lennék tojva, de szerintem dühösebb lennék. Aztán jönne a kézremegés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!