Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha éjjel arra...

Mit tennétek ha éjjel arra ébrednétek hogy betörő van a lakásban?

Figyelt kérdés
Érdekelnek a válaszaitok!
2011. nov. 29. 21:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

komolyan kérdezem

nem gondolkodtál el még ezen?.....

hülyék kíméljenek légyszi

2011. nov. 29. 21:07
 2/16 anonim válasza:
77%
Kb. a szívroham határára kerülnék és a fejemre húznám a takarómat, hogy azt higgye tényleg elvitt a szívroham. Na meg felhívnál a 112-őt. Még mázli, hogy a telefonommal alszom.
2011. nov. 29. 21:08
 3/16 anonim válasza:
84%

Hívnám a rendőrséget.

Egyébként attól függ,h pontosan hol van.

2011. nov. 29. 21:08
 4/16 anonim válasza:

Miért, te kérdezted! XD

Úgy vagyok vele, mint a 2., nekem is kéznél a mobil meg minden XD

2011. nov. 29. 21:09
 5/16 A kérdező kommentje:

azért kérdeztem mert sokszor gondolok erre

isten ments ettől hogy valaha ezt átéljem de mégis.

én úgy érzem nem lenne idő felhívni a rendőrséget..

és ha fegyvere van?..

tudom buta kérdés de azért érdekelnek a válaszok

2011. nov. 29. 21:10
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

bejárati ajtó 2 méterre van,rosszul alszom,hamarabb ébrednék miont bejönne (felső szomszéd nyomta már meg rosszul a lift gombot,és próbált ide bejönni,rögtön felébredtem)

van gázsprém,lefújom,közben meg visitok,ébredjenek a szomszédok

ilyenkor előnyös a pici lakás

2011. nov. 29. 21:10
 7/16 anonim válasza:
88%

Megpróbálnék elbeszélgetni vele.Komolyan,nagyon sok múlik a kommunikálóképességen,lehet,h pénzügyi gondjai vannak,és akár pszichikai támaszt nyújthatunk neki,hátha lenyugszik.

Komolyan írtam.És múltkor láttam,hogy az egyik (már X éve halott) angol királynő arra kelt,h a Buckingham palotában mellette van 1 betörő..Mit tett,Elbeszélgetett vele.Mi lett?A királynő ép bőrrel megúszta.A férfit nem engedte felelősségre vonni.

A lélekjelenlét nagyon fontos.

2011. nov. 29. 21:15
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, mennyi időm van.

Ha éppen észlelem, hogy jön be, akkor kirohanok az ajtóhoz, és felkapom a cipőkanalat. Ahogy bejön, ahogy csak tudok, ütök :) (Az ajtó mellett heverő cipőkanál három mm vastag acél :D) Ha alig van időm, megpróbálom elérni a szekrényben tartott tőrömet. Valószínűleg az is elég lenne, hogy ő fusson, és ne én (általában meg szoktak ijedni a 30cm pengétől :) )

Persze be lennék tojva, de szerintem dühösebb lennék. Aztán jönne a kézremegés :D

2011. nov. 29. 21:28
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Én azt hiszem, meg se mernék szólalni, csendben megvárnám, amíg elmegy. Hiába, nem vagyok egy angol királynő...
2011. nov. 29. 21:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Rögtön hívnám a rendőröket, ha hozzám is bejönne (az én szobámba), alvást színlelnék. Ha mázlim van, nem öl meg, hátat fordít nekem, és így meg tudnám fojtani, amikor elkapom a nyakát - vagy, legalább is, az eszméletlenségig szorítanám a nyakát.
2011. nov. 29. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!