Mit tennétek ha éjjel arra ébrednétek hogy betörő van a lakásban?
egyébként én is tartok egy vastag fából készült "BUNKÓT"
az ágyam mellett azt mondta a párom hogyha fejbe vernék vele valakit tuti egyből meghalna
de biztos hogy az ijedségtől ütném és ütném...
Pont a minap történt egy ismerősömmel, hogy tök egyedül volt otthon, zenét hallgatott meg számítógépezett, és hallotta, hogy valaki benyitott a bejárati ajtón... lehalkította a zenét, és hallotta, hogy valaki liheg a folyosón.. Az ismerősöm felállt a géptől és kiáltott egyet, hogy "ki van ott??".. kezébe vett valami nehéz tárgyat, és elindult vele kifelé, de ahogy megindult, az a valaki egyből kirohant a lakásból és becsapta az ajtót maga után, majd lerohant a lépcsőkön (nincs lift)..
Ez kb 2 napja történt, azóta sem tudjuk, hogy ki volt, és hogy valójában mit is akart.. de olyan gyorsan eltűnt, hogy hiába ment utána az ismerősöm... teljesen köddé vált az a valaki.
Nehéz lenne nem észrevenni valakinek, 2 szintes ház, lent is vannak fent én és tesóm vagyunk. Ha mégsem ébredne fel apa akkor felkelnék, bekapcsolnám a telefont átmennék tesómhoz és valahogy kikéne figyelni van-e nála fegyver stb. Ha nincs akkor rárontani és addig verni amég mozog vagy nem adja magát, aztán jöhetnek a zsaruk.
Kb így kellene de a valóság meg a most leírtak közt teljesen máshogy reagálna mindneki szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!