S. O. S. Panellakásba éjjel gyakran betörhetnek?
Mert sokszor eléggé félek, hogy be fognak törni hozzánk, akkor is ha nem vagyok egyedül, de most meg fölleg és a záraink nem a legjobbak:(
És itt még az sincs, hogy elbújjak valahova vagy ilyesmi.
Légyszi valaki nyugtasson meg, mert nem bírok elaludni így:(
kicsit érdekesen lett megfogalmazva a kérdés, bocsi:)
ha ég a villany akkor azért gondolom nem mernek bejönni, ugye??
köszönöm:) ezt a kérdést előbb is feltehettem volna, anyu rám hozta a frászt, direkt élvezi:(
5 emeletes a ház és tényleg zeng az egész lépcsőház, ha éjjel valaki csak kinyitja az ajtót, nemhogy feszegetné vagy hasonlók
nincs beléptetőkártya, csak kulcs elöl-hátul
Nálunk a lépcsőházban olyan "okosan" van megoldva a bejárati ajtó, hogy fölötte van egy 1 méter x fél méteres színes ablak, hogy ne legyen sötét a lakásban az előtér.
Van olyan lakó, aki vett biztonsági ajtót. Jól mutat a huszon sok helyen záródó tűzálló ajtó felett egy üveglap. :D
Aki be akar törni, benyomja és bent van, minek akkor az ajtó? :DD
Nekem is ilyen ajtóm van, de befalaztattam felül az ablak helyét. Legalább megvan a biztonság ábrándja :)
Mi az, hogy megjelölik a lakásokat, ezt nem teljesen értem?:)
A kérdésre, szerintem este semmiképp nem türnek be, főleg nem úgy, hogy otthob vagytok, azért egy panel nem olyan nagy, h be tudjon osonni úgy, hogy ne vennétek észre. Amásik meg hogy minden áthallatszik a szomszédba, mert gondolom ott is vékonyak a falak. Meg menekülni sem tud semerre, mert mindenhol lakások vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!