Főleg szentesiektől kérdezem, hogy milyen hely Szentes vasútállomásásának környéke?
Szerintem nincs gond vele semmi téren, a városnak inkább kertváros-része, elég nagy telekkel rendelkező tégla-házakkal, van ott azért többszintes panel is... de a vasútállomáshoz vezető utca a város főutcájának egyik vége, tehát azért nem egészen forgalom nélküli. Buszjárat van, taxi van, ha hívsz!
Melyik utcában fogtok lakni?
Eléggé a város széle, kérdés, hogy melyik végén nézelődtetek?
Az a rész kevésbé forgalmas, van ugyan ott 1-2 olyan utca, melyben állandó lakás céljára szolgáló épületek vannak, de a legtöbb telek inkább csak u.n. hétvégi hobbi-telek. Buszjárat azon az úton nincs, marad a kerékpár vagy a gyalog. Kérdés, hogy a Nagy Vasútállomás vagy a térkép szerint fent északon a másik végén, az u.n. Hékédi Vasútállomáshoz van-e közel? Az a vége már eléggé kiesik a város forgatagából.
Talán célszerűbb lenne bent a városban nézni házat, mármint - ha nézed a térképet - a vasúti síneken innen való oldalon, sűrűbben lakott rész.
Szóval kisgyermekkel nem mennék oda lakni! Nagyon kiesik, üzlet, stb. semmi a közelben. Buszjárat nincs, vagy kerékpár vagy autó kell. De ha télen esik a hó, az az utca lesz az utolsó, amit a város eltakarít. Máshol ha megnézed, az utcán a járdától kb. 20 fm-re megy a vasúti sín, tehát egyrészt zajos, másrészt a kisgyermekeknek sem biztonságos.
Nézz szét itt, másrészt abban a házban, ahol lakom, van egy csaj, aki ezekhez dolgozik, de mindig van "noteszben" feljegyezve nála egy-egy eladó ingatlan, vagy ingatlanra váró vevő. Ha gondolod, megkérdem tőle a telefonszámát, és tudsz vele beszélni. Szinte biztos, hogy tud/talál jobb helyen is általatok megfizethető ingatlant. Az ott nagyon-nagyon kint van.
A kérdező vagyok, vacakolt a belépéskor a jelszavammal az oldal, újra regisztráltam. :)
Kedves válaszoló, köszönöm szépen az alapos válaszokat, lebeszéltél a Nagyhegyről teljesen minket, és ha ez nem lenne elég, ma derült ki, hogy az ingatlan, amit meg szerettünk volna nézni ott, már 1 hete eladásra került. Tényleg messze van mindentől az a környék, megpróbálunk másik házat nézni közelebb a központhoz.
És köszönöm az ingatlanos ismerős felajánlásod is, de egyelőre megpróbálunk még jobban szétnézni az ingatlanos oldalakon.
Szép estét neked! :)
Én írtam a kérdezőnek. De ezek szerint akkor ezért nem jött válasz mert nem tudtál belépni vagy mi.
Én is bentebbit javasoltam a Dózsa Gy. út felé nézz szét, sok ház van reális áron! Én erre lakom.
Ott nőttem fel, Felsőpárton! (Rákóczi u.)
Régen elkerültem már onnét! Tudod, hogy ott, azon a részen nemcsak a víznek van más íze, de még a levegő illata is más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!