Milyen hely Szentes?
Figyelt kérdés
Sosem jártam még ott, viszont abból kiindulva, hogy a Dél-Alföldön van, azt gondoltam volna elsőre, hogy egy elég szegény, lepukkant város. Kíváncsiságból nézelődtem Street View-n és megdöbbentett a látvány, hiszen egy gazdag, élhető, kellemes városnak tűnik!
Akik jól ismerik a várost vagy esetleg ott is élnek: valóban ilyen hely Szentes?
2015. jan. 31. 22:37
1/3 anonim válasza:
A kicsinyke belváros és bizonyos lakóövezetek egészen szépek. Az emberek ettől eltekintve szegények, sok a munkanélküli, bevásárlási lehetőség pedig nem nagyon van.
Amit érdemes tudnod, és nem hazugság - Csongrád megye, Csongráddal, Szentessel meg néhány környező "kisvárossal" és faluval együtt vezet az országban a drogfogyasztás és kereskedelem terén a főváros után...
2/3 anonim válasza:
Vagyis szr. De legalább drog van.
3/3 anonim válasza:
Szentes igen is szep varos...gondoljunk csak arra milyen a strandra ahol a vizilabda orszaghiru....es most elmenyfurdot is építenek....virágos varos nyáron tele van virágokkal es bavasarlokozpont is van......van takko Müller stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!