Milyen Budakeszin élni?
Nagyon gondolkodunk rajta, hogy elköltöznénk Budapestről Budakeszire, már néhány házat is megnéztünk. Budapesten, csak picike lakást tudnánk venni abból a pénzből amiből Budakeszin már kis házat, ebből a szempontból mindenképpen megérné. De mégis milyen ott az élet? Aki ott lakik/lakott szereti? :)
Mennyire élhető? Infrastruktúra milyen?
Budapest mellett kozvetlenul hazat viszonylag olcson? Haha.
Atfutottam par hirdetest, lakhato hazat 12 millioig nem lattam. Ennyiert belvarostol tavolabb mar kapni izlesesen felujitott 45-50 negyzetmeteres lakast pl. Bekasmegyeren remek infrastrukturaval, en fogadni mernek, hogy barmilyen haznak amit talaltok, a futese telen legalabb a duplaja egy panellakashoz kepest. Munkahely merre van? HEV szinte percre pontosan jar, ezt is vedd figyelembe!
Hát én találtam nagyon jót, de én nyilván alaposan átnéztem az összes hirdetős oldalt. :)
Teljesen saját a telek is.
BKV busszal 16 perc a Moszkva (persze csak ha nincs dugó :)). Ha autóval megyek Budaörs felől, a jelenlegi munkahelyem 20 percre van, de lehet ennél is közelebb találni. Még éjszakai busz is jár 30 percenként.
Mindenképpen a Duna Budai oldalán szeretnék maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!