Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen Budakeszin élni?

Milyen Budakeszin élni?

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkodunk rajta, hogy elköltöznénk Budapestről Budakeszire, már néhány házat is megnéztünk. Budapesten, csak picike lakást tudnánk venni abból a pénzből amiből Budakeszin már kis házat, ebből a szempontból mindenképpen megérné. De mégis milyen ott az élet? Aki ott lakik/lakott szereti? :)

Mennyire élhető? Infrastruktúra milyen?

2015. ápr. 7. 11:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Ott is vannak téglából épült, szigetelt, minden kényelemmel ellátott, fűthető kis hétvégi házak, szép kerttel, nem messze a bolttól, közlekedéstől? Mert ezeket adják el sorozatban a Dunakanyarban is. Nem drágák és jók, én is ilyet vettem. Megérte.
2015. ápr. 7. 12:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmit nézünk mi is. Nem is hétvégi házat, hanem sorházakat lehet venni itt viszonylag olcsón, rendes saját kerttel.
2015. ápr. 7. 13:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Osztott vagy osztatlan közöset ne vegyetek. Közös lónak turos a háta.
2015. ápr. 7. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Budapest mellett kozvetlenul hazat viszonylag olcson? Haha.

Atfutottam par hirdetest, lakhato hazat 12 millioig nem lattam. Ennyiert belvarostol tavolabb mar kapni izlesesen felujitott 45-50 negyzetmeteres lakast pl. Bekasmegyeren remek infrastrukturaval, en fogadni mernek, hogy barmilyen haznak amit talaltok, a futese telen legalabb a duplaja egy panellakashoz kepest. Munkahely merre van? HEV szinte percre pontosan jar, ezt is vedd figyelembe!

2015. ápr. 7. 18:43
 5/13 anonim ***** válasza:
10-13 millióért 50-60 m2-es téglaház kerttel, összközműves, 40 perces út Újpesten, a metróig: Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu. Csend, nyugalom, központban boltok, iskola, óvoda, faluház, Dunapart, hegyek és erdők.
2015. ápr. 8. 00:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja és a HÉV már régen nem megbízható és pontos, csúcsidőben zsúfolt, napközben 40 percenként indul Szentendréről télen, az ilyen-olyan pótlóbuszozásról nem is beszélve! Aki gyorsan akar bejutni Pestre, az Volánbusszal közlekedik. Békásmegyerről bemegy a 34-es busz a metróhoz (Árpád-híd). De Békáson sok a nem napon barnult.
2015. ápr. 8. 01:00
 7/13 A kérdező kommentje:

Hát én találtam nagyon jót, de én nyilván alaposan átnéztem az összes hirdetős oldalt. :)

Teljesen saját a telek is.

BKV busszal 16 perc a Moszkva (persze csak ha nincs dugó :)). Ha autóval megyek Budaörs felől, a jelenlegi munkahelyem 20 percre van, de lehet ennél is közelebb találni. Még éjszakai busz is jár 30 percenként.

Mindenképpen a Duna Budai oldalán szeretnék maradni.

2015. ápr. 8. 10:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Helló. Kíváncsi lennék, hogy döntöttetek, mi is kacsintgatunk Budakeszivel...
2019. dec. 29. 20:58
 9/13 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi lennék :)
2021. máj. 21. 10:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor most így utólag válaszolok. Végül odaköltöztünk, de nagyon megbántuk. Úgyhogy amint lehetett, jöttünk is vissza. :D
2021. szept. 22. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!