Hol jobb élni, Budapesten vagy vidéken az agglomerációban? Érdemes kiköltözni a városból?
Gödöllő Budakeszi? Na persze... szerintetek ha lenne pénzük, akkor panelban laknának pesten, nem mondjuk törökvészen vagy rózsadombon?
A kertes ház sok probléma, és lehet először az jut majd eszedbe, hogy jaj de jó ki lehet menni, meg szaladgálhat a gyerek, de sok vele a gond, és az olcsó környék velejárója a sok paraszt szomszéd. (macskamérgezések, kiabálások, légpuska tiszta idilli)
És ha buszozni akarok tegyetek le róla, mert rengeteg időt elvesz az életetekből, és főleg a lányotokéból. Erősen beszűkíti majd a lehetőségeit, ha mondjuk elmenne valahova, és reggelente sem szeret majd korán kelni. Sportolás művelődés szinte tabu. Állandó idegeskedés ha megy a busz, vagy ha le lett késve.
A rezsi drágább egyrészt a nagyobb befűtés, mert a panel árában lévő ház mind szoci kőház, hideg padlóval és gyenge szigeteléssel.
Anno az én szüleim is dilemmáztak, hogy panel vagy 17km 2,5 szoba konyha. Elég rossz volt. 21 vagyok, ha odajutok biztos nem teszem ki majd a gyerekem annak aminek engem tettek ki.
Inkább azt javaslom, hogy lehetőségeitekhez mérten képezzétek magatokat, hogy magasabb árszínvonalat engedhessetek meg magatoknak. Mondjuk van még 17 évetek amíg a lányotok fősulira megy, azt azért nem mindegy mivel töltitek.
Kiválasztottad szinte a legdrágább településeket házügyileg Budapest környékén Budán kívül.Itt ez az információ kevés,amit megadtál.megadtál. Kb. mennyiért tudjátok eladnia lakásotokat? Mert ugye nem mindegy,hogy Gazdagréten van vagy valamelyik peremkerületben pl. Ha kéne ,vennétek-e fel akár csak felújításra némi hitelt,v. van megtakarított pénzetek.
Maglód,Gyömrő nem vészes,sztem elég élhető település,de nézzetek körül,a XVII.kerületben,Pécelen,Vecsés,Üllő,Gyál,Dunaharaszti részen,esetleg Monoron.Én nem költöznék olyan településre,ahova nem megy ki kék busz v. nincs vonat legalább.Amúgy én Gyálon lakom.Nincs vele problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!