Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Zsúfolt a szobád/lakásod?

Zsúfolt a szobád/lakásod?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem a bútorokra értem, hanem a polcokra kitett díszekre, az asztalon tárolt dolgokra, fogasokra stb.
2010. febr. 19. 09:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
sajnos eléggé..
2010. febr. 19. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Régebben az volt. Ma már megpróbálok szelektálni és csak azt tartom meg, ami valóban fontos. Nehéz, de meg lehet tanulni :-)

A "díszeket" nem nagyon szeretem, persze van 1-2 emlék, amit kitettem.

2010. febr. 19. 09:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon és már nem tudok hova pakolni,sajnos
2010. febr. 19. 09:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromban a barátnőmnél láttam, hogy a babák, plüssök, játékfigurák ott sorakoztak a polcokon, az asztal is otthonossá volt téve néhány kiegészítővel és ez nagyon tetszett nekem. Az enyémet sajnos nem lehetett ilyen ideálisan megoldani, merthát voltak kisöcséim, akik mindent leszedegettek. Azóta felnőttem már, de a káosz maradt, a plüssök még mindig az ágyat díszítik, mert nincs szívem eltenni őket. Az íróasztalon továbbra is ott díszelegnek a gyertyák stb. Most ígérgetem magamnak, hogy az új lakásunkban ilyen nem lesz, csak letisztult formák és kész :)
2010. febr. 19. 09:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Polcok nagyon nincsenek a lakásban, ami van az tele van pakolva, a számítógép asztal az egy dzsungel:).

De tervezünk polcok beszerzését és más tárolási lehetőségeket, csak mindig halogatjuk.

Amúgy nálunk a gyerekjátékok amik halmokban állnak a földön, pedig ahhoz képest, hogy még csak két éves lesz a kislányom, szeret rendet csinálni, de annyira még se tökéletesen, hogy minden ténylegesen a helyére kerüljön:)!

Üdv egy Anyuka.

2010. febr. 19. 09:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A polcaim ugyan zsúfoltak, de nem a mütyüröktől, hanem a könyvektől. Szinte minden létező résbe könyvet tettem, igaz, ha nem tenném, akkor földön lennének. Nem is szeretem azokat a kis figurákat, mert ha le akarok venni valamit, akkor azok folyton lepotyikálnának.
2010. febr. 19. 10:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
HÁt rettenetesen sajnos. Még itthon lakom, de amint külön költözünk, nálam nem lesznek polcok egyátalán. Plafonig érő gardróbszekrények, minden apró sz...r bedobozolva, ne fogja nekem a port. Nem szeretem, a giccseket, fényképeket, ezt azt amazt a polcokon..
2010. febr. 19. 10:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem veszélyes. Én is kiválogatom, hogy mit érdemes meghagyni, és kirakni. Ami már tuti nem kell, azt kidobom. Nem szeretem, ha átláthatatlan a ház. Van egy nagy dobozom, ami befér a speizembe, és abba rakom azt, amit nem akarok kirakni, de még kidobni sem.

A nappalinkban egyelőre csak két polc van. Pont ezért, hogy ne pakolhassuk tele minden sz@rral.

2010. febr. 19. 10:24
 9/16 anonim válasza:
100%
Nalunk minden teren zsufolt a lakas (butorok, polcok, kacatok, plussok, elektromos kutyuk stb.) Most elegge torjuk is a fejunket, hogy hova fog elferni meg egy kisagy is a picinek :)))
2010. febr. 19. 11:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Naaaagyon zsúfolt, tele minden könyvvel, fotóalbummal, mütyűrökkel. De mi így szeretjük :) Szerintem (és a férjem szerint is) ettől otthonos a lakásunk. Ki nem állhatjuk azokat a lakásokat, ahol semmi nincs, az olyan, mint egy bútorkatalógus.
2010. febr. 19. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!