Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Otthonod a lakásod? Ha nem,...

Otthonod a lakásod? Ha nem, hol laknál szívesen?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nekm igen

,én nagyon szertm a házunkat.

ugy ahoyg van.

2009. máj. 17. 14:11
 2/5 anonim válasza:
100%

Nekem nem igazán =(

Világéletemben tengernél szerettem volna élni,egyszerüen a tenger szerelmese vagyok,imádom a kékségét,úgy megnyugtat.

Remélem egyszer összejön,h egy tengerparti helyen éljek és minden nap abban gyönyörködjek =)

2009. máj. 17. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
elsö avgyok...ja hát iylen értelem ben,más,,,ébn is élnék tengerparton,de ebebn a házban,majd viszem magammmal:)
2009. máj. 17. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A windsori kastélyban.
2009. máj. 18. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem itt lakni, mert elég ócska a lakásunk, és hiába vesszük fel rá a sok hitelt, egyszerűen nem elég soha a teljes felújításra. Amellett nagyon rossz helyen van...

Magát a házat szeretem, csak nagyon el akarok innen költözni egy szép, tiszta lakásba.

Külföldre szeretnék menni, de megelégednék egy rendes lakással is, amiben minden rendben van és a magam ura vagyok.

Nagyon remélem, hogy egyszer összejön és végre boldog leszek.

2009. máj. 25. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!