Szerintetek megoldható lakókocsiban élni?
Bérelnék egy fűtött, belépőkártyás rendszerű, kamerával megfigyelt, portaszolgálattal felszerelt mélygarázsi parkolóhelyet valahol Budapesten (13 ezerért már vannak).
Olcsóbban járok, mint egy albérlettel, és ez legalább az enyém. A munkahelyemen meg ha jól tudom be lehet jelenteni a postán bérelt postafiókot is.
Leköltözöl vidékre és harmad magaddal 35.000ért bérelsz egy lakást. Olcsóbban jössz ki mintha bérelnél egy parkolóhelyet.
De szerintem meg tudod oldani hogy valakinél kiveszel egy szobát, ha úgyis keveset lennél ott akkor mindegy hogy a tiéd e az egész lakás vagy sem.
Budapesten azért nincs annyi hely, ahol ezeket intézni lehet. Meg melyik garázs tulaja fogja engedni, hogy ott puszira villanyrezsózz?
Ráadásul neked fenn kell tartani egy kocsit is, amivel hurcibálod a lakókocsit, ami ugye eleve egy fix kiadás. És nem tudom hogy vagy vele, de egy parkolóhely bérlése 20000 forinttól indul havonta (és TÉNYLEG alkalmatlan a levegő az ottélésre).
Szóval ott tartunk, hogy kocsi fenntartás+parkolóhely árából már egy társbérletben élhetnél, de inkább úgy élsz, mint egy csöves.
Van egy sejtésem, hogy a dolgok átgondolása nem az erősséged :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!