Milyen gyűjteményeitek vannak?
Figyelt kérdés
Én felnőtt létemre is úgy szeretek gyűjtögetni, mint kiskoromban, így számos "kacatom" van már. Gyűjtök szalvétát, cigarettadobozt, régi/külföldi pénzérméket, gyertyákat, szappanokat (ebből is a különlegesebbeket), stb. Lassan már azt se tudom hova tegyem a lakásban a sok kincset rejtő dobozt :) Ti hogy vagytok ezzel? Milyen gyűjteményeitek vannak?2010. febr. 16. 16:23
11/14 anonim válasza:
nekem nyitófül gyűjteményem van.kb 4éve gyűjtöm. régebben nagyobb szenvedéllyel, több időráfordítással, de még a mai napig szaporítom. jelenleg 4000-4500 db lehet.
legújabb szenvedélyem a 200 ft-os, amit 3 hete gyűjtök és 42 db van eddig.
12/14 anonim válasza:
BANKJEGY } A két legjobb <----|
ÉRME--------------------------|
BÉLYEG
KÉPESLAP
SZALVÉTA
MATRICA
13/14 anonim válasza:
nov.16óta gyüjtöm a 200 ft-os érméket. Ma épp 128 db-om van
14/14 anonim válasza:
-bélyeg
-bankjegy, érme
-képeslap
-cigis doboz
régebben:
-kagyló
-szalvéta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!