Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen gyűjteményeitek vannak?

Milyen gyűjteményeitek vannak?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mit gyűjtetek, és mekkora a gyűjteményetek :) Én például régi pénzérméket, szalvétákat, cigisdobozokat, pedig már nem vagyok tizenéves :)
2009. szept. 7. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Én idézeteket gyűjtök,kb 15éve,könyvekből,filmekből,bárhonnan.Sosem számoltam,kb 100db lehet
2009. szept. 7. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Fantasy regényeket gyűjtök, méghozzá antik darabokat, főként a 80-as évekből.
2009. szept. 7. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:

régi vagy külföldi pénzérméket, kb 50 db van, a legrégebbi 200 éves, Leslie L. Lawrence könyveit, főleg régi kiadásokban, régi fegyvereket (van 4 szamurájkardom,1 tőröm és egy íjam eddig),japán stílusú szélcsengőket, eddig 8 van, de azok jó nagyok, plüssállatokat, abból megszámlálhatatlan van már kicsi koromtól kezdve :)

(20/L)

2009. szept. 7. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

sárga csekkek. több mint három szekrényfióknyi két év alatt.

és nincsenek kifizetve.

2009. szept. 8. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:

-idézet (csak a nagyon jókat gyűjtöm, néhány tucat)

-könyv (talán ezer lehet, de még fiatal vagyok)

-régi újságok (néhány tucat)

-BKV jegy és bérlet (100-200 lehet)

-toll (szintén 100 körül)

-fénymásolókártya (kb. 100)

-zsilettpenge (kb. 100)

-gyógyszeresüvegcse (néhány tucat)

-mágnesek

-régi elektronikai alkatrészek

-régebben: számítógépek, de néhányat elajándékoztam (egy időben volt 7)

Egyébként kb. mindent gyűjtök, ami egyáltalán felhalmozható.

2009. szept. 9. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
én nem a régit, hanem inkább az aktuális pénzt gyűjtöm. csak még túl kevés van belőle. :)
2009. szept. 10. 00:29
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem hatalmas kagylógyűjteményem van. a legkülönbözőbb tengerpartokon tartom őket, mert nem fér el a lakásomban. szívesen megtekinthetitek :)
2009. szept. 10. 00:33
 8/10 anonim válasza:

En a cigisdobozokat mai napig gyutom, Excell tablazatban raktarozom a nevuket, meg a fajtajukat, most pontosan 1654 fajta dobozom van, meg olyanom is van, amiben gyarirag fuves cigiket arultak(indiai), de a legregebbim az 89 eves,

csakis a kemenydobozokat gyujtom.

Ja,meg a PENZT!!!

2010. jan. 22. 05:13
 9/10 Kisszilva95 válasza:

Egy pár:

Koponyagyűjtemény, elhagyott madárfészkekből álló, tojáshéj, toll, régi pénzérmék, ilyesmik meg amit el tudsz képzelni természet témában és gyűjthető:D csak valami nem egész gyűjtemény azokat most nem akarom felsorolni:P

2010. jún. 6. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Könyvek, matricák és képek a netről.
2011. júl. 21. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!