Elköltöznél Szegedre?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 20:22
31/36 anonim válasza:
Tény: Magyarországon vannak putribb helyek is zömében, egyszóval igényes,tiszta szép város,meg még ősszel láttam hogy újítják is EU támogatásból rendesen. Korrekt hely. De valahogy nekem ez a dél magyarországi hely nem jön be igazán.Egyetemre jártam ide is egy ideig, van sokminden jó,de nem ezt találom a leghangulatosabb városnak. Én Budapest párti vagyok,sokkal több pláza,bolt,szórakozóhely,eddzőterem van, meg Kecskemét ami még nagyon szeretek, esetleg Győr, Pécs is bejött. Szeged az csak ezek után következik ranglistámon,de még Debrecen is beelőzi, ha az elitebb nagyvárosi környezetet nézem.
32/36 anonim válasza:
Bocs, de mifelénk, Szegeden az edzőterem az edzőterem és nem eddzőterem. Na, nem bunkózok (én, a szögedi)
33/36 anonim válasza:
23:33-as
Mintha azokban a városokban amiket felsoroltál több szórakozóhely, pláza ilyesmi lenne, mint Szegeden mi? -.-
egy másik szegedi^^ :D
34/36 anonim válasza:
Egy város nem csak a plázák,mozik miatt élhető és szép.
35/36 anonim válasza:
szeged szar ahogy mondta a hcw pankrátor. Igaza van/volt, nincsen éjszakai élet, nincsen semmi itt, unalmas a város, ott az árkád, de a mozi a város másik végében a haldokló szeged plázában.....ha nem nézzük a belvárosit. Ha tehetném elmennéj Pécs,Fehérvár,Sopron,Győr...ezek, BP nem, túl zsúfolt és piszkos...
36/36 anonim válasza:
én biztosan nem. Utálom a baloldalt és a migránsokat is, Szeged pedig migránsbarát baloldali város
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!