Elköltöznél Szegedre?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 20:22
11/36 anonim válasza:
Én inkabb Veszprémbe költöznék, de Szeged is szuperjó hely. Kecskeméti vagyok, ez a város szörnyű unalmas. Szegeden azért van élet, plusz természet is, nálunk egyik sincs. Egyébként egész évben kb az éltet, hogy várom a Szin-t! :)
12/36 anonim válasza:
Én nem költöznék Szegedre... Most itt vagyok egyetemista, de amikor csak tudok, hazamegyek, Miskolcra. Itt túl lapos minden... Persze szép hely, de egy bükki falucska számomra sokkal szebb.
13/36 anonim válasza:
Kecskeméti vagyok,de Szegeden tanulok.Hát én nem szerettem ,nem tetszett a szülővárosom,addig míg Szegedre nem jöttem.Azóta Kecskemét a szívem csücske.Pedig sok helyen megfordultam már.
14/36 anonim válasza:
Én is kecskeméti vagyok, imádom Kecskemétet, sosem költöznék el innen. Szegeden voltam már, szép meg minden, de nem lett a kedvenc helyem.
15/36 anonim válasza:
szegedi vagyok, és imádom. a Dunántúlról jöttem, az egyetem után maradtam itt. élhető, nem túl nagy, nem is kicsi. hangulatos, olcsó és szép (többnyire:D)
16/36 anonim válasza:
Kecskemét nekem nyáron tetszik csak. Śzegeden még nem jártam, de mivel ott a legmagasabb az átlaghőmérséklet, csakis oda költöznék:) A dunántúli városok nekem túl szűk és hűvös benyomást keltenek.
17/36 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok, aranyosak vagytok. :-)
2010. febr. 16. 07:31
19/36 anonim válasza:
Itt lakok és imádom!♥:D És most már a lakossága Mickolcot is megelőzi, mert sokan ideköltöznek! :P :D
20/36 A kérdező kommentje:
Én is elköltöznék, csak hát nem tudom, találnék-e állást. Persze máshol sem jobb, sajnos.
2010. márc. 1. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!