Elköltöznél Szegedre?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 20:22
22/36 anonim válasza:
1 év és ott leszek egyetemiastaaaa :D alig várom <3
23/36 anonim válasza:
Legjobb hely, mert itt nincs árvíz. :D Ha van is nincs nagy veszély. :P
26/36 anonim válasza:
szegedi lévén biztos nagyon szegedhez ragadt vagyok- sok felé megfordultam már, de nekem Szeged az szegedillatú és szegediesen ugatnak a kutyák, a dómot alsóvároson is hallani, a Tiszát mindenütt érezni, az emberek segítőkészek (többnyire). Újszeged az egyenesen olyan, mint a Balaton-part, bicajjal mindenhová eljutni 20 perc alatt...
A Mátyás-tér, a Kárász.... nekem ezek nélkül nem élet az élet!
27/36 anonim válasza:
Előző válaszoló a szívemből szótál! Szeged remek város! Sun city forever!:)
29/36 anonim válasza:
Budapesti vagyok, és Magyarországon Pesten kívül, csak Szegeden élnék. Szerintem gyönyörű város, nagyon megfogott az egész.:)
De legszívesebben Cancúnba költöznék, vagy Berlinbe.:D
30/36 anonim válasza:
Utálom Szegedet! Minden tiszta kilátástalan, csalókba botlasz úton-útfélen, még az orvosok is átbas-znak. Én azt mondom, hogy el innen, ebből a szutyok országból, de mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!