Megszüntethető-e kerti rönkbútoron a gyantaképződés?
Igen, meg.
Pl úgy, hogy nem fenyőből csinálod.
Néha csak ámulok és bámulok, hogy milyen válaszokat írnak egyes emberek. Itt most az adott kerti rönkbútorra vonatkozott a kérdés.
1. Nem én készítettem a bútort, azt sem tudom miből van.
2. Az általunk vásárolt ház udvarán volt, gondoltam, nem dobom ki, mert ettől függetlenül egy nagyon szép , jó állapotú, erős darab.
3. Gondoltam, hátha van itt olyan ember, aki szakmájánál, vagy szakértelme folytán tud valami használható megoldást. (Én pl. csak azokra a kérdésekre válaszolok, amihez értek, amiről tanultam, bár már többnyire azokra sem, mert általában azt lepontozzák a hozzá nem értők.
Na, mindegy, ezek után kérdésem tárgytalan, ha ilyen válaszokat akar írni valaki, mint a kettes, köszönöm, inkább ne fárassza magát az írással.
(Pedig eddig legalább ez az Otthon kategória egész jó volt(:
Akkor hogy a kérdésre válaszoljak.
Nem.
Benzinnel lemosni.
Várni 10-20 évet. (addig kijön a gyanta a fából)
Szia!
Hol jött ki rajta a gyanta? Az ülő felületén?
Ahol kijött rajta, ott van rajta valamilyen nagyobb fahiba vagy repedés?
Értem. Elvileg megoldás lehet, hogy ezt a részt "kicseréled", azaz kimarsz vagy kivágsz egy nagyobb darabot a felületből és beragasztasz egy pótlást. persze ehhez is érteni kell, de megoldható.
lehet megoldás az is, ha alulról megfúrja valaki a gyantacsatornát. Így a gravitáció miatt a gyanta lefelé fog folyni. Ez sem kellemes, de jobb, mintha a felületre ül ki.Persze ehhez is érteni kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!