Elfoglalhatok évek óta üresen álló, beerdősődött terület közepén levő tanyát?
2 éve biztosan nem járt ott senki, látszólag olyan 5-6 éve lehet teljesen lakatlan. Ahogy elnézem felnyitották a házakat, ami kellett nekik elvitték, de rongálás nyomai nem igen tapasztalhatóak. Például van még ott egy gázzal működő hűtő, gáztűzhely, ágyak, takarók. De ki vannak nyitva a házak és nincsenek visszalakatolva.
Viszont olyan környéken van ami terepjáróval, vagy 1 óra gyaloglással megközelíthető és elég rejtett, szóval suhancok, vagy bűnözők nem nagyon forognak arrafelé.
Én arra gondoltam kipofozom magamnak helyben fellelhető anyagokból, rendet rakok, felszerelek zárat, viszek gázpalackot, kicsit lepucolom a gazt, aztán persze ha a tulaj felszólít, hogy hagyjam el a helyet (de szerintem max 2 év múlva lesz ilyen) természetesen átadom a terepet. Addig egyfajta nyaralónak jó lehetne, nem?
Rendben, meggyőztél, meggyőztek más fórumon is. Használni bolygatni nagyon nem fogom, kicsit rendet rakok, gyakran túrázunk arra, átmeneti pihenőhelynek, eső elől bemenekülni, stb megteszi, de nem építem, alakítom át, nem veszem birtokba.
Mivel tárva nyitva van, ha hentete 1x 2x csöndesen bemegyek megpihenni nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!