Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nektek mekkora a lakásotok?

Nektek mekkora a lakásotok?

Figyelt kérdés
Hányan laktok benne, szerettek ott lenni? Szép?
2015. febr. 24. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
falun van, 600m a román-magyar határ, kertes ház, 3 szoba, fürdőszoba, előszoba, kamra, konyha, 110 négyzetméter, ketten lakunk benne, szeretek it lakni, ráférne egy felújítás
2015. febr. 24. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk 120 négyzetméter, 4 szoba. 4-en lakunk benne. Most már szeretnék egy saját kis lakást.
2015. febr. 24. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:

90m2-es kis ház, 3 szoba + étkező, fürdő, wc, konyha, előszoba.

Szeretünk itt lenni (albérlet), de egy éven belül épül épül a saját házunk, azt már alig várjuk ! Ketten élünk itt a férjemmel. Szép, 2 éve élünk itt, a bútorok, dekoráció mind új és az ízlésünknek megfelelő. A kilátás is nagyon szép, és mivel déli fekvésű, szép napos, világos helyiségek vannak.

2015. febr. 24. 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Ejha:)

Milyen nagy házakban éltek:)

Kertetek is van hozzá?

2015. febr. 25. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van igen, van egy kis veteményes is, és 1-2 gyümölcsfa. Maga a kert elhelyezkedése viszont idétlen, mert mind a 3 szomszéd magasabban van, mint a mi telkünk, így mindenki rálát + az utcáról is (kerítés nemigen van).
2015. febr. 25. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor a változatosság kedvéért, mi ketten vagyunk 35 nm-en
2015. febr. 27. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
54 m2, kis tetőteres ház, másfél éve vettem, jó nagy telke is van. A régit utáltam, 100 m2, romos volt és beázott. Itt nagyon jól érzem magam, amikor megnéztem vásárláskor, már otthon éreztem magam benne. Ha venni akarsz, ezt ki kell várnod, én vagy 30 házat megnéztem, mire megtaláltam. Most már ketten lakunk benne.
2015. febr. 28. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!