Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nektek mennyire szép berendezé...

Nektek mennyire szép berendezésű a lakásotok? Hány szoba van? Illetve nektek külön szobátok van?

Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
4 szoba, nappali, étkező. Nekem tetszik a berendezés. Nem modern, egyszerű vonalú bútorok. Hogy kapcsolódik a gyermek vállaláshoz?
2014. szept. 9. 20:48
 2/8 A kérdező kommentje:
én vagyok a kamasz és érdekel mások hogy élnek
2014. szept. 9. 20:49
 3/8 anonim válasza:
Hárman élünk egy kisgyerekkel két szobás lakásban. Nem úl modern de nem saját. Amennyire lehet igyekszünk otthonossá tenni. Anyuméknál egy 3 szobás kertes házban éltünk négyen. Volt saját szobám. Az modern szép lakás
2014. szept. 9. 20:53
 4/8 anonim válasza:
1 éve költöztünk egy újépítésű lakóparki lakásba. Két hálószobás, nagy nappalis, amerikai konyhás nagyon fiatalos lakás. Imádjuk. A férjem hűvös, nagyon kifinomult ízlése dominál, hagytam, hogy Ő álmodja meg az enteriőrt, mert nsgyon megbízom az ízlésében. Mi gyönyörűnek találjuk a lakásunkat, és mindenki elhűl, aki belép hozzánk, hogy milyen modern, tiszta hatású, ízléses. A kisfiunké az egyik szoba, a miénk a másik hálószoba. Most várjuk a kislányunkat, Ő egyelőre velünk lesz egy szobában, de belátható időn belül tervezünk egy kis átalakítást, és akkor Ő is külön szobát kaphat. Ja, amit különösen szeretünk a lakásunkban, hogy a lakópark tetején van, így egy kis erkély mellett van egy óriási tetőteraszunk is. A másik kedvencem pedig az, hogy a lakás egy nagy része csupa ablak, így hihetetlen világos. Szval én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a lakásunkról. Nagyon szerencsések vagyunk. Nagyon megérdemeltük, előtte 1 szobában laktunk hárman. Rengeteget dolgoztunk érte. Te KÉRdező?
2014. szept. 9. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:
én anyukámmal élek 2 en. van 1 pici szobám, 1 kicsi nappali, konyha, és ennyi. sajnos mi csak így elünk
2014. szept. 9. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Nemrég építkeztünk (átépítettünk egy házat, de úgy 90%-ban :D). Még betonoznunk is kell picit, szóval a berendezés még nem mindenütt van meg s ahol igen, ott sem teljesen végleges, de majd kialakul.

Egyelőre 2 szoba van, egyet még le lehetne választani, de jobban szeretem a nagyobb tereket. Mivel ketten vagyunk, a szobák száma teljesen megfelelő: mindegyikünknek egy. A saját szoba nekem alapszükséglet.

2014. szept. 9. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Nappali+konyha+étkező, 2 háló, 1 dolgozószoba, fürdő, wc, gardrób. Kertes lakás, két nagy terasszal, garázzsal. Nem túl nagy, de most tökéletes. 2 gyerekünk van, a nagy a gyerekszobában, a kicsi egyelőre velünk alszik. A konyha tökéletes, hálók, fürdő is. A nappali is hangulatos, de egyelőre tele van játékkal. Jövőre festés, tapétázás, már most gondolkodom milyen legyen. Nem szeretem az élénk színeket (sárga, narancs, kék nem opció), kőburkolatot. Egy kellemes, hangulatos összkép kialakítására törekszünk.
2014. szept. 10. 08:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi hárman vagyunk, két felnőtt, egy gyerek. 1+2 félszobás a lakásunk, ebből a két félszoba a háló a nagy szoba (22 nm) a nappali+étkező. Ez egy légtér és ajtó nélkül kapcsolódik hozzá a konyha, amiben beépített bútor van. A nappali pasztell sárga, de egy fala csokoládébarna. Az előszoba is sárga. A fürdő-wc (külön) fehér falú. A fűrdőszoba csokoládébarna és fahéj színű csempés. Az egyik hálóban a nappali színei köszönnek vissza (sárga-barna), a másik háló világos fahéj és két fala tapétázott. Ez a gyerekszoba, rózsaszínes-barnás nagy mintás tapéta van a két falon. A berendezést úgy választottuk, hogy jól összeillő hatást keltsenek. Mi szeretünk itt lakni, most el szeretnénk adni, de csakis azért, mert szeretnénk kertes házba menni.
2014. szept. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!