Mi lett az öblítőkkel?
Figyelt kérdés
Egyszerűen felháborító, hogy minden egyes öblítő szabályszerűen büdös! Már nagyon sokat kipróbáltam, és a nagy részük tiszta híg, semmi állaga, hamar elfogy, és egyáltalán nincs jó, friss illata. És a legfelháborítóbb ebben, hogy a két legjobb márkával is megtörtént ez. Nem igazán értem. Miért változtak meg? Eddig jó minőségű volt ez a két márka (Coccolino, Lenor) most miért kellett változtatni rajtuk, ennyire nem lenne nyereséges nekik, ha a jót gyártanák? Nem értem. Aminek meg van egy kis illata, az meg méregdrága, de az is inkább pacsuliszagú. Gondolok itt a Lenor Parfümelle-re. Na mindegy! Örülök, ha írnának nekem mások is, akik ugyanezt gondolják!2015. febr. 19. 08:26
11/11 anonim válasza:
kipróbálhatod hogy víz+illóolaj megy az öblítő helyére (olyan amit a párologtatóba is teszel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!