Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi lett az öblítőkkel?

Mi lett az öblítőkkel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen felháborító, hogy minden egyes öblítő szabályszerűen büdös! Már nagyon sokat kipróbáltam, és a nagy részük tiszta híg, semmi állaga, hamar elfogy, és egyáltalán nincs jó, friss illata. És a legfelháborítóbb ebben, hogy a két legjobb márkával is megtörtént ez. Nem igazán értem. Miért változtak meg? Eddig jó minőségű volt ez a két márka (Coccolino, Lenor) most miért kellett változtatni rajtuk, ennyire nem lenne nyereséges nekik, ha a jót gyártanák? Nem értem. Aminek meg van egy kis illata, az meg méregdrága, de az is inkább pacsuliszagú. Gondolok itt a Lenor Parfümelle-re. Na mindegy! Örülök, ha írnának nekem mások is, akik ugyanezt gondolják!

2015. febr. 19. 08:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem most nagy kiszerelésű lila Silan van, ez a Relax-os.Nagyon imádom, kellemes édes illata van a ruhán és soká érződik.A Cocolinókkal is meg vagyok elégedve, nekem tetszenek ezek a különleges illatok.Lehet, a te ízlésednek nem megfelelő.Persze vannak ilyen 200Ft-os löttyök is, ami nem sok mindenre jó tényleg sajnos!
2015. febr. 19. 08:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet! Ki fogom próbálni a lila Lenort! Nekem konkrétan 2 öblítővel van gondom. Eddig isteni volt a kék színű Lenor, és a kék Coccolino, de fél éve büdösek! Állítólag hamisítják őket! De hogy nem tudják ezt megakadályozni! Nem értem. Miért kell mindig a Müllerbe menni öblítőért, mert oda állítólag eredeti német minőségű megy. De már ott is találkoztam hamisítvánnyal. Elszomorító, mert fél éve nincs friss illatú ruha rajtam... Na mindegy! Esetleg még tudsz javasolni nekem, ki szeretném próbálni! Köszi!
2015. febr. 19. 08:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Aki belefut valahol a Felce Azzurra márkanevű öblítőbe, az csapjon le rá: friss, tiszta illat, ami még este is erősen érződik a ruhán.
2015. febr. 19. 08:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de valószínű a nagyüzletekben nem kapható, még sose hallottam!
2015. febr. 19. 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
Ezért nem használok semmilyen öblítőt + még a ruhák is kemények lesznek tőle. Ecetet használok, annak tiszta, friss illata van.
2015. febr. 19. 09:36
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
Nekem a kék Softlen jött be.
2015. febr. 19. 09:53
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
A mosószereket, köztük főleg az öblítőket előszeretettel hamisítják. Tehát nagyon meg kell gondolni, hol vásárolod meg. Hiába olcsóbb valahol, ha olyan silány lötty van benne, amit te is írtál. Tehát csak megbízható forrásból kell vásárolni. A sarki diszkont és a piac nem az.
2015. febr. 19. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Lila LEnor nekem is bejön.

De ha van rá lehetőséged, hozasd külföldről(ausztria, Szlovénia, Németország) a mosószert és az öblítőt. Ég és föld a különbség a minőségben. A németeknél ráadásul olcsóbb is.

2015. febr. 19. 11:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is feltűnt, hogy hamisítványokkal van tele a legtöbb üzlet. Én simán letekerem a kupakját és beleszagolok mielőtt a kosárba rakom.

Bele lehet gondolni, miket veszünk meg (eszünk meg) amiről nem derül ki ilyen könnyen a silány minőség.

2015. febr. 19. 16:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg kipróbálom a lila Silan-t! Azt hittem, hogy csak én gondolom azt, hogy mindegyik öblítő egy forintot sem ér, de látom, hogy mások is vannak még így! Az a szomorú, hogy én legalább 10 éve Coccolinot használok, és nagy csalódás, hogy a kék színű már rég nem olyan, mint eddig, hanem büdös! És sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy külföldről hozassak, még ismerős sincs kint... :( Na mindegy! De ha meg nem öblítem ki a mosóport, akkor meg nagyon erős mosópor szaga marad, nem?
2015. febr. 19. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!