Vízóra elötti csőtörés karácsonykor. Óra elötte lett cserélve. Számlán, december 17-én még a régi óraszám és állás szerepel. Az új óra a mai napig 0-át mutat. Januárban ház és úttest süllyedés. Kié a felelőség, kit terhel a helyreállítás?
Figyelt kérdés
Lakatlan ház, hetente ellenőrzök mindent.Most ki lehet látni a szobából az utcára.2015. jan. 28. 10:09
1/8 anonim válasza:
-az óra előtti rész a helyi vízműé
-tiéd a balhé ,ha az óra után van a baj,
2/8 anonim válasza:
ha jól értem a süllyedéstől olyan rés keletkezett a falon, hogy ki lehet látni az utcára: egyértelműen a vízmű a helyreállítás felelőse, mert a süllyedés a csőtörés miatt elfolyt víz egyenes következménye (már, ha előtte nem volt ott) ... nekik írj felszólítást és kárbejelentést (egyébként van biztosításuk, tehát nem zsebből fogják fizetni) ... ne halogasd
3/8 anonim válasza:
#2- " süllyedéstől olyan rés keletkezett a falon, hogy ki lehet látni az utcára: egyértelműen a vízmű a helyreállítás felelőse, mert a süllyedés a csőtörés miatt elfolyt víz egyenes következménye (már, ha előtte nem volt ott) ... nekik írj felszólítást és kárbejelentést" miről írsz? brrr
4/8 anonim válasza:
Ha közterület, akkor az önkormányzat is érintett lehet. Feléjük is küld meh, hiszen a süllyedés az ő területüket is érinti. Had tudjanak csak róla.
5/8 anonim válasza:
#3 miről írok? amit olvastam b+ ... és legalább értek ahhoz amit írok, és értem a pontatlanul megfogalmazott kérdést is ... mondjuk ezen sokat segít, hogy olyan területen dolgozom ami a fentiek alapján számomra egyértelművé teszi az egészet ... brrr
6/8 anonim válasza:
#3 még kiegészítem, hogy segítsek a gyengébbeknek: "Most ki lehet látni a szobából az utcára" - ez tudod azt akarja jelenteni, hogy a közterülettel a ház alapja és a fal is megsüllyedt, így akkora hézag keletkezett, hogy ki lehet látni (ez sem egyedi eset sajnos)
7/8 anonim válasza:
#5-6 egy ugyan az?!Gondolom mert az agyvized felszaladt! Nme úgy mint a T kérdező-é akinél elfolyt! Szeretem az ilyen okoskodókat-szakma, a kérdésre válaszólj, fa esetleg megtudod érteni, ne látomásokban gondolkozzz. Mert Ti gyengék vagytok-mint írtam a 2 komment 1 "emberke" írta... Brrr
8/8 anonim válasza:
De sajnálom, a tükör elött beszélget, magadról és itt adod el! Igaz -25 IQ-val na lépek mert le ereszekedem a szintedre... sz...le- v ciganye dixe moóre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!