Ti elszoktatok otthon rakni az agyatokat? : )
En most "kaptam" egy francia/sarokulo szeru agyat ( szoval nem igazan sarok ulo hanem olyan mint egy francia agy) es olyan furan nez ki ha elrakom az agyat...
Tudom hulye kerdes de ti elszoktatok otthon rakni?
En arra gondoltan hogy teritek ra ilyen francia agyra valo takarot es akkor jolvan.. :) :D
Mivel itthon rendes franciaágyam van, ágyneműtartó nélkül, ezért nem szoktam, csak leterítem egy nagy pokróccal.
Az albérletben, ahol hétköznap lakom, attól függ... Szimpla hétköznapokon nem szoktam. Ha tudom, hogy jön valaki, vagy felugrik valaki, akkor be szoktam ágyazni, mert abban a kis szobában másképp nem tudom az illetőt sehova leültetni.
1 személyes ágyam van. Van rajta egy pléd (nem szeretem a lepedőket), a párnáim és a takaróm. Nem rakom el, a legjobb barátnőmön és a páromon kívül senki nem jön a szobámba. (A lakásba igen, de nem engedem be őket a szobámba.)
Akinek nem tetszik, így járt. :)
Nem rakom el, mert van külön háló, csak leterítem ágytakaróval. Napközben nem vagyunk ott.
Amikor a nappaliban aludtunk, kinyitható kanapén, akkor csak akkor raktuk el, ha jött valaki, hogy legyen hova leülnie. Illetve hétvégén. Hét közben úgy is szinte csak aludni jártunk haza, azért felesleges lett volna minden nap elrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!