Van valakinek a fal mellett a tűzhelye?
Nem mindenkinek van a fal mellett, például a testvéreméknél a konyha közepén lévő konyhaszigetbe van beépítve.
De ne bántsátok a kérdezőt, valószínűleg a sarokra gondolt. Nekem erről nincs jó tapasztalatom. Az előző lakásunkban a sarokban volt a tűzhely. Nehezebb volt főzni, hiszen csak a tűzhely egyik oldalára lehetett rakni a hozzávalókat, illetve meg kellett válogatni, hogy melyik lángon mit főzöl, mert az edény nyele nem tud belelógni a falba. Ráadásul bármennyire is óvatosak voltunk, a csempét folyamatosan takarítani kellett. Továbbá a tűzhely a fal felőli részen nem volt úgy beépítve, mint egy konyhabútor esetén, így néha-néha lepotyogott ez-az a fal és a tűzhely közötti résbe. Persze ha elhúzható a tűzhely, akkor ez nem gond, könnyen takarítható.
Bocs # os ,de rajtad kívül itt mindenki a hagyományos tűzhelyre gondolt szerintem .Mert hogy a fűst csövet igy a legegyszerűbb bekötni.Vezetékes gáznál meg senki nem ugrál a csövön keresztül .Palackos gáznál a meg a palacknak is mellette kell lenni .Sarokban elhelyezettnél meg 2 fal is van .De bármilyen tűzhelyről is legyen szó,akár fűtő alkalmatosságról ,még sehol sem tették a konyha közepére.
De lehet hogy csak én nem láttam ilyet .
Kedves 7-es, valahogy így képzeld el:
Ez az, amikor a tűzhely a konyhaszigetbe van beépítve. Minden megoldható, csak pénz kérdése. A gázcsövet és az elektromos vezetékeket simán el lehet rejteni a padlóban, például a nővéreméknél a tűzhely mellett van egy kis mosogató is folyóvízzel és vízelvezetéssel. Mégsem kell semmilyen csövön keresztüljárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!