Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van valakinek a fal mellett a...

Van valakinek a fal mellett a tűzhelye?

Figyelt kérdés
Milyen??? Előnye? Hátránya?
2015. febr. 12. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek a fal mellett van:DDD
2015. febr. 12. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Más helyen hol lehetne még .
2015. febr. 12. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Besz@rok Xd
2015. febr. 12. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerinted hol máshol kellene lennie?
2015. febr. 12. 18:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Azt felénk "fal előtt"-nek nevezik.nyilván nem erre gondoltam! Köszönöm a hú de értelmes válaszokat :)
2015. febr. 12. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek van a fal mellett, például a testvéreméknél a konyha közepén lévő konyhaszigetbe van beépítve.

De ne bántsátok a kérdezőt, valószínűleg a sarokra gondolt. Nekem erről nincs jó tapasztalatom. Az előző lakásunkban a sarokban volt a tűzhely. Nehezebb volt főzni, hiszen csak a tűzhely egyik oldalára lehetett rakni a hozzávalókat, illetve meg kellett válogatni, hogy melyik lángon mit főzöl, mert az edény nyele nem tud belelógni a falba. Ráadásul bármennyire is óvatosak voltunk, a csempét folyamatosan takarítani kellett. Továbbá a tűzhely a fal felőli részen nem volt úgy beépítve, mint egy konyhabútor esetén, így néha-néha lepotyogott ez-az a fal és a tűzhely közötti résbe. Persze ha elhúzható a tűzhely, akkor ez nem gond, könnyen takarítható.

2015. febr. 12. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocs # os ,de rajtad kívül itt mindenki a hagyományos tűzhelyre gondolt szerintem .Mert hogy a fűst csövet igy a legegyszerűbb bekötni.Vezetékes gáznál meg senki nem ugrál a csövön keresztül .Palackos gáznál a meg a palacknak is mellette kell lenni .Sarokban elhelyezettnél meg 2 fal is van .De bármilyen tűzhelyről is legyen szó,akár fűtő alkalmatosságról ,még sehol sem tették a konyha közepére.

De lehet hogy csak én nem láttam ilyet .

2015. febr. 12. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocs 6 os ,lemaradt az előbb .
2015. febr. 12. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es, valahogy így képzeld el:

[link]

Ez az, amikor a tűzhely a konyhaszigetbe van beépítve. Minden megoldható, csak pénz kérdése. A gázcsövet és az elektromos vezetékeket simán el lehet rejteni a padlóban, például a nővéreméknél a tűzhely mellett van egy kis mosogató is folyóvízzel és vízelvezetéssel. Mégsem kell semmilyen csövön keresztüljárni.

2015. febr. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!