Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem találom az osztrák...

Miért nem találom az osztrák piacon fellelhető mosógépek típus számát a magyar piacon? Ennyire mást gyártanak a két országnak vagy csak más szám alatt futnak és amúgy ugyanazok?

Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Más szám alatt futnak.
2015. jan. 17. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
több oka lehet. más szám alatt futhatnak, valamint más előírás és keresletnek felelhetnek meg, így lehet rajtuk kisebb módosítás is.
2015. jan. 18. 11:26
 3/7 A kérdező kommentje:

es akkor hogy tudom a kinti es itthoni arakat összehasonlitani?

mo-i müszaki boltos eladotol hallottam, hogy a 100 e Ft körüli Bosch gepeket is Keleten gyartjak, a rendes nemet gepek mar 200 e Ft körül vannak. :(

jo gepet szeretnek, amit nem kell 3 ev mulva javittatni vagy kidobni.

2015. jan. 19. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:

eleve kb 6 év-re van beállítva a fogyasztói társadalom, vagyis addigra elavul, elromlik a legtöbb gép.

az ár miatt szinte minden keleten készül, csak a minőség miatt egyes márkáknál szigorú vizsgálati előírások vannak, másoknál meg nincsen.

próbáld a szolgáltatásokat összehasonlítani.

2015. jan. 19. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy szerelő ismerősöm ezt mondta, mert mi is most vettünk mosó-szárító gépet: az Indezit gépek nem rosszak. Amit ne vegyél az Bosch, Siemens, LG, Samsung, Caddy. De persze az indesiteknek is van típus hibájuk! Ne tartsd párás helyen, mert szeret úgy lefolyni a lecsapódott pára, hogy ráfojjon a panelra.
2015. jan. 19. 19:40
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a valaszokat.

nekem most egy Bosch gepem van (Ausztriabol örökölt), tulelt 3 költözest (a dob rögzitese nelkül), sok sok "tulmeretezett" mosast es mar vagy 8-9 eves, uh en mindenkepp Boscht szeretnek.

Nekem pont az ellenkezöjet mondtak amugy, hogy Indesitet ne, viszont Miele, Siemens, Bosch, AEG jok a nagy atlagban.

köszi mindenkinek, aki segiteni probalt, kutakodok meg akkor egy kicsit.

2015. jan. 20. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a régi 10-15 évvel ezelőtt készült gépek mind kivétel nélkül jobbak voltak. Ma már sajnos mindent úgy építenek, hogy max 5 év és tönkremegy, a javítása meg drágább mint egy új. Szóval bármit veszel nagy lutri, de ki lehet fogni a főnyereményt, de az nehéz.
2015. jan. 20. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!