Miért nem találom az osztrák piacon fellelhető mosógépek típus számát a magyar piacon? Ennyire mást gyártanak a két országnak vagy csak más szám alatt futnak és amúgy ugyanazok?
es akkor hogy tudom a kinti es itthoni arakat összehasonlitani?
mo-i müszaki boltos eladotol hallottam, hogy a 100 e Ft körüli Bosch gepeket is Keleten gyartjak, a rendes nemet gepek mar 200 e Ft körül vannak. :(
jo gepet szeretnek, amit nem kell 3 ev mulva javittatni vagy kidobni.
eleve kb 6 év-re van beállítva a fogyasztói társadalom, vagyis addigra elavul, elromlik a legtöbb gép.
az ár miatt szinte minden keleten készül, csak a minőség miatt egyes márkáknál szigorú vizsgálati előírások vannak, másoknál meg nincsen.
próbáld a szolgáltatásokat összehasonlítani.
köszi a valaszokat.
nekem most egy Bosch gepem van (Ausztriabol örökölt), tulelt 3 költözest (a dob rögzitese nelkül), sok sok "tulmeretezett" mosast es mar vagy 8-9 eves, uh en mindenkepp Boscht szeretnek.
Nekem pont az ellenkezöjet mondtak amugy, hogy Indesitet ne, viszont Miele, Siemens, Bosch, AEG jok a nagy atlagban.
köszi mindenkinek, aki segiteni probalt, kutakodok meg akkor egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!