Szerb rendszámú autómat féljek kinnt hagyni a XI. kerben az utcán? Vagy mindegy, hogy a rendszáma szerb, magyar, osztrák így is úgyis feltörik? Egyáltalán mennyire biztonságos a 11 ker?
Ne legyél már ilyen paranoiás... Miért törnék fel? Szerinted a többi utcán parkolót mind naponta feltörik?
Amúgy XI.-i vagyok, én ígérem, nem fogom feltörni. De valószínűleg más sem. Még a VIII. vagy IX.-ben is kicsi az esélyed, itt meg pláne, ez viszonylag biztonságos (legalábbis Kelenföld, Albertfalva, Lágymányos és vonzáskörzete biztosan, itt élek.)
Bocsi Szerbiából jövök, vajdasági magyar vagyok. Albertfalván fogok lakni albérletben. Mit tudom én honnan veszem. A hírekből meg az előítélet :s bocsi érte.
Akkor szerintetek ne aggódjak?
Albertfalva azért nem para. én is itt lakom a 11ben, igaz Lágymányoson. nem árt ha teszel rá kormányzárat, váltózárat, meg ilyesmit, de 100%os biztonság sajnos nincs.
érdemes oda állni, ahol a lakásból rá tudsz nézni a verdára.
és a kedves leosztók meg gondolkodjanak egy kicsit. ti nem féltenétek az autótokat, amiért éveket dolgoztatok??? én spec. nonstop be lennék tojva, h mikor viszik el. ez nem 1 10ezres bringa, ami helyett csak úgy veszel másikat!
ha nem feltűnően szép, vagy ritka kocsid van, és mondjuk nem túl új, akko ne parázz azért.
ja, képzeld, ahol lakom, a háztól nem messze van 1 kis parkoló, és áll ott két posszant kocsi már hónapok óta. sztem direkt hagyták itt, annak ellenére, h látszólag semmi baja egyiknek sem, csupán nem mai darabok.
ha valaki akarta, már rég ellophatta volna, mégsem tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!