Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hova érdemes költözni az...

Hova érdemes költözni az osztrák határtól nem messze?

Figyelt kérdés

Hajdú-biharban lakunk,a férjem külföldön dolgozik,ritkán tud hazajárni(havi egyszer),így keveset van együtt a család.Ez nem jó egyikünknek sem,főleg hogy van egy 8 hónapos kisfiunk.Úgy döntöttünk,hogy a határ közelébe szeretnénk költözni,így többet lehetünk együtt.olyan hely érdekelne,ami egy kicsit vidékies is,meg a gyerekem számára is kedvező legyen.Abszolút nem ismerjük azt a környéket.:)

Válaszokat előre is köszönöm

2011. aug. 16. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A Szombathely melletti kis falvakat ajánlom,Sé,Torony,Búcsú,Bozsok,... Szombathelyen ha akarsz,és mindent elfogadsz,találsz munkát...ha nem,ott van a nagyon közeli Ausztria,ott ha beszélsz németül,elmehetsz pultosnak,felszolgálónak,ennek-annak...mit hol hogyan hívnak...
2011. aug. 16. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

attól függ szerintem hogy merre dolgozik odakint.

merre könnyebb neki hazajutni mert ha csak felmegy kint a pályára itthon lejöhet hegyeshalom ott millió kis vidékies falu van móvár után 15percre van szigetköz ecsetelnem sem kell mennyi falu és lébénynél nagyon jó az iskola most lett felújítva bölcsi is van. szigetköz ilyen szempontból bölcsi iskola ovoda hiányos 1-2helyen de nagyon jól meg van oldva a bejárás a gyerekeknek plusz ha te dolgozni akarsz óváron most indul az új smr gyár.vonattal győr sincs messze szóval inkább az a lényeg hogy mindenkinek jó legyen.

2011. aug. 18. 10:37
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. aug. 18. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már az osztrák határhoz közel akarsz költözni, ajánlanám inkább az ország nyugati oldalát! /Svájc Németo/
2011. aug. 18. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Már akkor költöznék Ausztriába.:)

Magyarországon szeretnénk még egyelőre.

2011. aug. 18. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyébként jól gondolkodtok! Én tatabányai vagyok de mentem gyms-megyébe! Nem tudnék keleten élni...
2011. aug. 18. 21:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szombathely és környéke, én itt lakom, nem cserélném el semmire. Ég és föld amúgy is az Alföld egyes részeihez képest. Nagyon közel van a határ, 15-20 perc, napi szinten ki lehet járni, sokan csinálják így. Bécs kb 2 óra vagy még annyi se, tehát nem vészes az sem. Gencsapátit, Sé-t ajánlanám, ezek kertvárosi részek, tele új házakkal, lakóparkokkal.
2011. aug. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!