Sikerült már valakinek nem fizető albérlőtől pénzt behajtani? Ha igen, hogyan?
szia! nekünk is volt nem fizető ribanckartársnő albérlőnk.Hónapokig nem lehetett egy vasat sem beszedni tőle.aztán egyszer a férjem megunta, a jó nagydarab sógorommal odament, ismét kérni a pénzt, persze megint rinyált, hogy így meg úgy, mire a sógor megemelte a bejárati ajtót és levette. tél volt.na ettől magához tért a nőci
kiperkálta a tartozás egy részét.aztán kidobni is alig tudtuk, na akkor is ajtóval lett riogatva.
Én sajnos úgy jártam, hogy megvettem egy lakást, ki volt fizetve, a nevem már rajta szerepelt a tulajdoni lapon. Az előző tulaj nem akart nagyon kiköltözni - mert (bár nem ők mondták, csak tisztában vannak a jogaikkal) ha van egy kiskorú velük, akkor nem lehet kitenni őket!!!
Nos, 1 hét után odamentem, és leemeltem az összes nyílászárót. Ezután hoztak egy bejárati ajtót, azt is leemeltem - mire rendőrt hívtak. Mondtam nekik, hogy az ingatlan elemei is az én tulajdonomat képezi, így akárhány ajtót, ablakot hoznak, azt mind elvihetem "festésre"...
Közöltem velük, hogy ha kedvem tartja, akkor bográcsgulyást csinálok a nappali közepén, vagy (urambocsá) szarral végigkenem a falakat - mert az ingatlanommal azt csinálok amit akarok.
Végeredmény: 2 nap alatt eltakarodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!