Mire föl akar a kéményseprő behajtani 1500 Ft-ot egy kémény miatt, ami csak aért van, hogy a fürdőszoba szellőzzön, mert máshol nem fért el egy szellőzőnyílás?
Befalaztam minden lyukat rajta. Akkor a 27/1996. (X. 30.) BM rendelet 1.§ 2.bek. alapján nem kell fizetni ugye? :)
3 éve költöztem el vidékről, panelba. Kertes házban laktam, gázfűtésem volt. Mivel kivertem én is a hoppot, hogy nem vagyok hajlandó fizetni, hozzácsapták a kommunális adómhoz. Bementem az önkormányzathoz és hiszed vagy sem, azt a választ kaptam, hogy az is közterület foglalásnak számít! Azt hittem rosszul leszek és elkapott a nevetés az idegtől! Megkérdeztem, hogy a madaraknak van útban? Azt a választ kaptam, hogy az alábbi lehetőségek közül válasszak: 1: lebontom a kéményt (gázkémény), 2: vagy kifizetem most és akkor nincs büntetés, 3: ha nem fizetek, akkor hozzácsapják a kommunális adómhoz és akkor késedelmi kamattal lesz elszámolva.
Azt hittem felrobbanok az idegtől. Így maradt a feleslegesen kifizetett 1.500.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!