Ablakot cseréltek nálam, műanyagra. Gelaan típusút rendeltem,6 kamrásat. De csak az egyik ablakom lett ilyen márkájú, a másik Triumph. Erről csak akkor értesültem, mikor hozták beépíteni. Jár nekem vissza vmennyi pénz? Hogy tudnám behajtani?
Egy ablakos:
Mi az,hogy a Gelan nem fér be?Az ablakot akkorára gyártyák amekkora kell.A Triump pedig egy sokkal rosszabb minőség, kalap sz*r.És olcsóbb is.Ha alá van írva a szerződés-átvételi lap akkor nincs mit tenni.
Hát ez necces. De ha nem jó, akkor miért hagytad, hogy beépítsék??? :O
Na mindegy, a fogyvéd jó ötlet, próbáld meg.
Nem tudom, menyni idő alatt évül el a reklamálás, ameddig garanciát vállaltak a termékre. Mégis azért érdemes mindenképp minél előbb intézkedni, mert lehet, hogy ez is egy olyan lehúzós cég, amit megcsináltak, beraktak 50-100 vacak ablakot, aztán felszámolják. Akkor meg már futhatsz a pénzed után...
19:03 -as vagyok.
Annyit még lehetne csinálni,hogy van a Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara(MKIK)(Bp.V.ker Kossuth tér) és ott rálehet pirítani a cégre,nem gyengén.
Szuper ötletek, köszönöm!
Szerződés, illetve átvételi lap nincs, nem is volt.Hivatalos árajánlat van, szállítólevél, számla, garanciapapír.(Nagy nehezen megszereztem.)Egyoldalú szerződésmódosításról van szó, - bár szerződés nincs- csak megállapodás, én azonban nem ezt rendeltem. Nem kellett volna átvenni tényleg, és nem nem engedni beépíteni.Nem tudtuk, hogy ez rossz minőség. S hozták, méretre legyártva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!