Költözéshez kb mennyi pénz kell?
rengeteg
albi,legtöbb hely 2 havi kaució,min 150ezer
ágy 30ezer
alap szekrénysor 200ezer
mosógép 50ezer
hűtő 40ezer
tűzhely 50ezer
edények,tányér,pohár,evőeszköz stb 50ezer
asztal+székek 20ezer (obiban most láttam)
függöny 10ezer
mikró 10ezer
és ez csak nagyon alap,és semmi nem extraminőség...
Sokat.
De ha rám hallgatsz, inkább bútorozottat veszel ki.
Nincs ez a komoly induló költség.
Nem amortizálódnak a tárgyaid (pontosabban nem a tieid amortizálódnak).
Egy személygépkocsival kényelmesen - és nem mellesleg olcsón - költözhetsz, nem kell teherautót bérelni.
Sokkal mobilabb vagy, több a lehetődéged.
Ha netán hiteled lenne, a végrehajtó nem tud mit lefoglalni.
Amíg nincs saját, fix lakásod, addig nem érdemes a bútorokkal szórakozni. Én is albérletezem, és tökéletesen jó így. Ha megszűnik a munkám és egy másik városba kell költözzek, egyszerűen beülök a kocsiba és odamegyek, nincs napokig tartó pakolászás. Minden szempontból sokkal jobb.
Ja, és a bútorozott albérletek pontosan ugyanannyiba kerülnek, mint a bútorozatlanok, vagy max. 1-2 ezer Ft a differencia!
én is inkább a bútorosat javaslom.
igaz, sok helyen 1000 éves cuccok vannak, de ha spórolni akarsz szép bútorra, jó házt. gépekre, akkor ez a legjobb.
sokan adnak ki jól berendezett lakásokat, sztem a bútorozatlan már nem is annyira "divat".
maga a lakás is annyi pénzt elvisz, hogy arra is elég összespórolni, nemhogy vagány berendezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!