Hova dugja az oldaltáskában a pénzt?
Figyelt kérdés
Holnap vinnem kell az iskolába 50.000 forintot és nem tudom hova dugjam...félek hogy a végzősök elveszik a táskám és kiveszik a pénz ...vagy csak az utcán kap el 1 banda....Hova rejtsem? gondoltam arra is hogy a táska oldalát belülről felvágom és beleteszem a keletkezett lyukba a pénzt majd a lyukat bevarrom(a táska 2 rétegű...egy külső borítás és egy belső dísz)2014. nov. 25. 17:20
11/22 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna (ahogy azt a legtöbben szokták) a leírást akkor láthatnád hogy nem a tárolással van a probléma hanem attól hogy elveszik...és mi a legnagyobb célpont? A pénztárca.
2014. nov. 25. 17:59
12/22 anonim válasza:
Nyakbaakasztós kis pénztárca kéne, amit a ruhád alá tudsz rakni.
13/22 anonim válasza:
Miért nem adod át a beérkezéskor kora reggel mindenki elött valamelyik tanárnak a tanáriban? Van nekik egy kulcsos tárolójuk, abba beleteszik és slussz. Onnantól kezdve nem a te felelőséged.
14/22 A kérdező kommentje:
Az is jó ötlet csak még a suliba jutás is egy necces dolog mert nagy bandák szoktak járkálni.
2014. nov. 25. 18:06
15/22 anonim válasza:
Ugye tudod, miért támadják meg rendszeresen a pénzszállító autókat? Csupán azért, mert három kilométerről látni lehet a rajtuk virító logót, ami arról mesél, hogy tele az autó pénzzel. Ha ugyanazt a pénzt berakod egy reklámszatyorba és felszállsz vele a villamosra, senki meg nem mondja, hogy milliók vannak nálad, ezért nem is fognak megtámadni. Ezzel arra próbállak rávezetni, hogy fogd azt a három bankjegyet, vágd zsebre, és húzd ki magadat, hogy ne lássák rajtad, hogy milyen nyuszi, könnyű célpont vagy. Ha állandóan attól rettegsz, hogy meg fognak támadni, akkor meg is fognak.
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm most megnyugodtam :) Akkor szerintem 10-10k-t egy egy zsebembe rakok 30k-t pedig belevarrok a táskába arra padig pakolok úgy is könyveket :)Köszönöm mindenki segítségét.
2014. nov. 25. 18:13
18/22 anonim válasza:
meg vagy húzatva ezzel a varrással. zsebre vágod és kész.
19/22 kovpet válasza:
Utalni nem lehet? Ne már, 2014 van...
20/22 anonim válasza:
Hol lesz az osztálykirándulás?
50k?
Azért mások egy hónapig dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!