Hova dugja az oldaltáskában a pénzt?
Figyelt kérdés
Holnap vinnem kell az iskolába 50.000 forintot és nem tudom hova dugjam...félek hogy a végzősök elveszik a táskám és kiveszik a pénz ...vagy csak az utcán kap el 1 banda....Hova rejtsem? gondoltam arra is hogy a táska oldalát belülről felvágom és beleteszem a keletkezett lyukba a pénzt majd a lyukat bevarrom(a táska 2 rétegű...egy külső borítás és egy belső dísz)2014. nov. 25. 17:20
1/22 anonim válasza:
Beteszed egy zacskóba, és a ruhád alá kötöd.
2/22 anonim válasza:
Ha ennyire veszélyes helyen élsz és ilyen veszélyes iskolába jársz, akkor inkább vigyék be a szüleid a pénzt, ne veled küldjék.
3/22 A kérdező kommentje:
Nem élek veszélyes környéken csak az a baj hogy mikor megyek suliba megszokott fordulni egy két nagyobb banda aki már volt mikor a kukába lökték a táskám....és az a baj ,hogy a szüleim nem érnek rá és ezt a pénzt holnap kell bevinni....szóval nagyon fontos az elrejtése...és a ruhás megoldás azért nem jó mert nekem 7.órába kell odaadnom és az zacskó egész nap szúrna...
2014. nov. 25. 17:34
4/22 anonim válasza:
Miért nem lehet rögtön reggel odaadni?
Egyáltalán mire kell ennyi pénz a suliba?
Szerintem felelőtlenség a szüleidtől, hogy téged terhelnek ezzel.
Tedd be a ruhád zsebébe, nadrág, kardigán, akármi, cipzáras lenne a legjobb.
5/22 A kérdező kommentje:
Osztálykirándulásra kell és az Osztályfőnök 7.órába jön be....igen kicsit felelőtlenség a szüleimtől de egyszerűen nem érnek rá....de a táskába nem tudnád hova lehetne eldugni?Hiszen a ruhából kilehet lopni könnyedn(egy cipzár válassza el) míg a táskából ha valahova belevarrom akkor azt nehéz kilopni.Na de az a kérdés hogy hova varjam?:/
2014. nov. 25. 17:39
6/22 anonim válasza:
A ruha rajtad van, csak nem rángatják le rólad? Táskát könnyebb elvenni.
7/22 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy félek ,hogy a ruhából kiesik 50k :(
2014. nov. 25. 17:42
8/22 anonim válasza:
két 20ezrest meg egy 10est tarts a zsebedben és kész pl az igazolványtartódban
9/22 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó ötlet....és melyík zsebeim a legpraktikusabbak?
2014. nov. 25. 17:52
10/22 anonim válasza:
A pénz tárolására a legtöbben még mindig pénztárcát használnak, amit a zsebükbe tesznek. Érdekes módon a többség nem veszti el.
De akár egy ilyenben is a nyakadba akaszthatod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!