Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet venni belvarosban...

Hol lehet venni belvarosban olyan nagy fem perselyt, amit nem lehet kinyitni csak ha kivagjuk?

Figyelt kérdés
Blahahoz nagyjabol kozel
2014. okt. 21. 07:51
 1/1 anonim válasza:

Szia,

én munkahelyemre vittem ilyen perselyt, de én inkább praktikusan oldottam meg. Ha nem zavar a konzervdoboz akkor tökéletes papírjától megfosztva és lefestve. Lehet kapni elég sok helyen 2-3 dl-s konzerves paradicsom sűrítményt. Egymástól kb 4 cm-re ütöttem két lyukat kiöntöttem a paradicsomot (jó lesz levesbe). A lyukakat reszelővel összenyitottam, így meglett a bedobó rés. Kicsit pepecselős az átmosás, víz be , rés lefog, összerázni kiönteni ... amíg tiszta víz nem folyik belőle. Aztán már csak le kell festeni, vagy maradék öntapadós tapétával bevonni.. ez már egyéni ötlet kérdése. Remélem tudtam segíteni.

2014. okt. 25. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!