Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha választhatnátok Budapesten...

Ha választhatnátok Budapesten a "belvárosban " ( 6.7.8.9. ker. ) vagy a külvárosban laknátok?

Figyelt kérdés
Mert én Erzsébetvárosban a 7.ker.ben lakom és már unom a zajt.

#Budapest #akni
2013. szept. 29. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a 13. ker.ben (metro közelében), nem is belváros, de nem is külváros.
2013. szept. 29. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Én világéletemben külvárosban laktam (xv. Ker, Rákospalota).

Egy idore vidékre koltoztem, de majd meghaltam ott. Nem nekem volt való. Vegul hazakoltoztunk a férjemmel, itt is vettünk lakást.

5-os busszal 30 perc alatt a városban vagyok. Teljesen megfelel es jo a körülöttünk levo tomegkozlekedes. Tobb varriacioval is tudok menni a dolgomra.

2013. szept. 29. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Lemaradt:

Imádom a belvárost, de nem tudnek ott lakni. Kell a pörgés nekem is, de nem bírnak megszokni. Itt kellő ingert kapok a zajbol, "budosbol", de nem vészes.

A belváros szamomra a vásárlás, muzeum, kulturális programok es kikapcsolódás melegágya. Tole nem is vagyok vele kapcsolatban. ;)

2013. szept. 29. 18:26
 4/5 lali az állat ***** válasza:
külső kerületek jó közlekedéssel. agyf..szt kapok a belvárostól. parkolni nem lehet, zajos, poros...
2013. szept. 29. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:

a felsorolt kerületek egyikében sem élnék, nekem már túl zsúfoltak. a 11.ben élek, pont optimális. előtte laktam a 22ben, na, azt az ellenségemnek sem kívánnám. unalmas, egy örökkévalóság bejutni a városba, ennyi erővel vidéken is lakhattam volna.

itt nálunk azért akad parkolóhely, nem üvöltöznek partyhordák az utcán, a lakók is kulturáltak, nincs büdös a lépcsőházban, nem hugyozzák le a ház falát a csövesek.

2013. szept. 30. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!