Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1-db gumiabroncs javítása...

1-db gumiabroncs javítása 3200-ft, ez reális? (külvárosban,18-kerületben)

Figyelt kérdés
egy nagyon kis lyuk volt a gumin,persze tudom tökmindegy hogy kicsi vagy nagy.
2013. júl. 6. 18:40
 1/8 Nosco ***** válasza:
44%
Nekem úgy, hogy elég jól ismerem a gumist 1000 ft volt egy lyuk befoltozása. Szóval kicsit sok az a 3200.
2013. júl. 6. 18:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem is soknak tűnt.

Ja és 3500-ft adtam és a visszajárót nem is akarta visszaadni,de egy szóval nem mondtam hogy hagyja csak vagy valami,csak észre vette hogy ott állok és akkor kapcsolt...

de nem leszek visszatérő vendég.

2013. júl. 6. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez egy budapesti gumiszerviz árlistája:

Gumiabroncs javítás 12"-13"-ig 2.500 Ft/db

Gumiabroncs javítás 14"-15"-16"-ig 3.000 Ft/db

Gumiabroncs javítás 17"-20"-ig 3.500 Ft/db

Szerintem reális a 3200 pénz, ebbe gondolom benne van a szerelés és a centirozás is.

2013. júl. 6. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is épp azt akartam írni, hogy kerékmérettől is függ.

Nem sokallom érte ha azt vesszük, hogy pl bemész egy nem is márkaszervizbe, rádugják a diagnosztika csatlakozóját az autóra, ez eddig 3 perc munka és máris 5000 Ft-ról indul a számla...

Amúgy nem a Méta utcai gumis volt? Bár lehet az már a XIX. kerülethez tartozik.

Na, nekem ott centírozták el úgy a kerekeimet hogy utána alig tudtam tartani a kormányt úgy rázott autópályán. Előtte jobb volt, amíg nem nyúltak hozzá. A gyári szelepsapkámat meg egy patentot az autón elszórták. Az még nem is lett volna baj, ha szólnak. Mert előfordul. De az hogy nem is szólnak róla, az milyen sonyi dolog már?! Bíztak benne, hogy hátha nem veszem észre hogy hiányzik egy rögzítőpatent meg a gyári szelepsapka helyett valami bumszli fekete műanyag van fent.

2013. júl. 6. 20:01
 5/8 A kérdező kommentje:

kissé magasan reális.

am köszi :)

2013. júl. 6. 20:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem méta utca hanem Pamut utca 1.
2013. júl. 6. 20:17
 7/8 Napkiraly ***** válasza:
nekem is legutóbb 1000 Huf volt
2013. júl. 6. 21:48
 8/8 A kérdező kommentje:
nekem viszont nem volt ilyen szerencsém.
2013. júl. 6. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!