Hogy javítsam meg a tapétámat?
Figyelt kérdés
A kutyám gondolom unatkozott és nem volt mivel játszani, ezért keresett valamit. Amint látszik nem rendes papír tapéta hanem valami domborulatos fonott xar. Nincs tartalék. Albérletben élek és 3 havonta jönnek ellenőrizni a ház állapotát, ha hibát találnak többet fizetek mint amennyibe a javítás kerül. Hogy tudnám megjavítani úgy hogy ne látszódjon?
2014. okt. 4. 19:30
1/4 anonim válasza:
Rakj elé egy bútort, szekrényt, vagy egy poszterel, tükörel takard el.
2/4 anonim válasza:
Ezt szerintem sehogy.
Azt lehet csinálni, hogy glettel kihúzni egyenesre aztán az egészet lefesteni egyforma színűre, valahogy kinéz, de látni lehet majd hogy javítva lett, igaz ennyi erővel újra is lehet tapétázni.
3/4 anonim válasza:
Vagy keresel ugyanilyen tapétát vagy másmilyennel felraksz néhány csíkot, igaz ezt észre fogják venni vagy eltakarod valamivel, ha szerencséd van nem veszik észre vagy újratapétázod az egészet, de ez sem biztos, hogy tetszeni fog nekik.
4/4 A kérdező kommentje:
Na kész is van. A boltban találtam pont ilyen tápétát, kimértem belőle egy négyzetet, ugyan akkora négyzetre kivágtam az érintett területet és odaragasztottam. Már csak le kell festeni, de szerencsére az van itthon.
2014. okt. 5. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!