Hogy javítsam ki a leázott vakolatot? (8 KÉP)
Helló Szakik!
Be van vakolva a ház és a vakolatra rá van húzva egy dörzs-vakolat. Úgy akarom megcsinálni, hogy ne látszódjon a javítás. Le is festeném.
Aki válaszol jöjjön vissza, mert kérdezek is, ha nem értem.
Szerintetek az ablak körül rakjam ki azzal a kilngerlappal, ami a garázson van? Feldobná?
A leázás oka megszűnt, mert a fenti rész egy tetőterasz volt és azt beépítettem. Tehát a víz nem folyik le már a falra a teraszról.
Ha letúrom a leázást és a vakolat teljesen a tégláig le lesz kaparva, akkor alá kell vakolni nem? És a vakolat után kell azt a szemcsés nemes-vakolatot feldörzsölni nem?
Az eredeti vakolat perlites valami, - azt tudom. Arra lett rádörzsölve az a szemcsés vakolat, ami fehér volt, de át lett festve 15 éve.
A NEMES-VAKOLAT STRUKTÚRÁJA IS LE LETT FOTÓZVA,- itt fent, a második sorozat, azt hogy kell kérni? Szemcseméretet kell mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!