Létezik olyan szer, ami oldja a vakolatot?
Házunk felújítása közben az erkélyünk kövére vakolat "cseppek" kerültek. Semmivel nem tudom eltávolítani.
Van valami, amivel feljön????
Köszi :-)
az ecet, és a vízkőoldó is felmarja a kövezetet, járólapot.
attól függ, hogy milyen festékkel dolgoztak a "mesterek"
meszet, egyszerű SZÁRAZ-ruhás dörzsöléssel lehet eltávolítani,
diszperziós esetleg alkid-bázisú festéket, a hígítójával, többször több rétegben alkalmazva.
Ez nem szimpla festék, VAKOLAT! A festékkel elbírtam, de ez semmivel nem jön fel :-( Az ecet valamit segített, de nem jött fel maradéktalanul. Azt mondták, áztassam forró vízzel, áztattam, de azzal sem jött fel :-(
Valakinek még valami jó ötlete???
#7 ööööö pont ezért hőszigetelő vakolat (na jó, nem pontos a megfogalmazásom, de arra gondoltam, hogy hőszigetelésre készült)
add fel, az bizony műanyag ... csak vakargatni ... ha van útburkolat festő ismerősöd, akkor meg lehet próbálni a Plastiroute burkolatjel-festék
(bocs elküldtem befejezés előtt)
... festék higítójával (ACS-M), az olyan agresszív, hogy az ecsetet is megeszi egészben, ha a flakonban hagyod (pár deci kell, és rohadt gyorsan párolog)
szóval az nálad nem sima vakolat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!