Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elmenéttek családi házból...

Elmenéttek családi házból társasházba?

Figyelt kérdés
Ha lehet érvekkel támaszátok alá az igen illetve nem válaszokat.Köszi
2010. jan. 18. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Én elmentem. Érvek nem kellettek. Falun laktunk, apa meghalt, anya egyedül nem tudta a házat fenntartani és a kertet gondozni (permetezés egy vagyonba került, és a szomszédok miatt muszáj volt). Így eladtuk és társasba költöztünk városra. Nekünk szerencsénk volt, egy szuper lakást kaptunk, de anyának nem, mert két nagyon idióta szomszédja van, akik zavarják őt. :((

Én jól érzem magam a lakásban, de ha önszántamból kéne költözni kertesből társasba (és nem az anyagiakon múlna) akkor biztos hogy nem költöznék!

2010. jan. 18. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem.Én kertes házból költöztem (kényszerből) panelba.Zavart a szomszédoktól áthallatszó zaj.Volt aki mindekivel összeveszett.Baj,volt ha a gyerekek hangosabbak voltak,zajongtak a lépcsőházban stb.Végre sikerül újra kertesházba jönni.Jóba vagyok a szomszédokkal,mind nagyon rendes,bár nem járunk össze,de itt nem zavar senki,és én sem zavarok senkit.
2010. jan. 18. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi társasházban lakunk,de nagy álmunk,hogy családi házba költözzünk.
2010. jan. 18. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
mi is kiköltötünk kertes házunkbol panelbe (...) kényelmesebbnek bizonyult a tömblakás,föleg a távfütés teccett.. most viszont 10 év távlatából visszatekintve,hiányzik a saját ház,föleg hogy 3 gyermekem is van..) jó lenne a udvaron játszani nekik,és utálom a közös költség fizetést..mégis jobb lenne a ház.Idös korban viszont inkább a társasház jobb szerintem.
2010. jan. 18. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Soha. 5 évig laktam társasházban, utáltam. Nem a lakással volt a baj, hanem a tulajdonostársak mentalitásával. A fölöttem lakó nem takarított rendesen, tele volt rovarokkal, havonta egyszer kinyomott egy flakont és a döglött állatokat az erkélyén dobta ki lapátszám - persze jórésze bepotyogott hozzám.

Mindenhol van valaki, aki régebben ott lakik, ezért kiváltságokat követel magának - pl. egyik lakó egy öreg tragacsot beparkolt a hátsó kertbe, a fűre(!) és évekig ment a cirkusz, mire hajlandó volt elvitetni onnan. Az egész házban nem volt lakásban vízóra, a közösen mért fogyasztást létszám és nm arányában egy bonyolult számítás alapján osztották fel. Mindig volt 1 lakó, aki reklamált, hogy ő hetente egyszer fürdik és akkor cserél ruhát is, tehát kevesebbet is mos, akkor ő miért fizessen annyit, amennyit a naponta 2szer zuhanyozók?!

Aztán még néhány gyöngyszem: nem kell nyáron csak havonta vágni a füvet, túl sok áramot fogyaszt a gép! Nem kell olyan sűrűn felmosni a lépcsőházat, ahhoz rengeteg víz kell. A csutkára kopott seprű helyett a végén zsebből vettünk egy 500,-Ft-os újat, mert két lakó szerint a régi még nem érett meg a cserére...

No, hát elegem lett egy életre! Itt, a saját házunkban a magunk urai vagyunk, amit fogyasztunk kifizetjük, ha valami elromlik, megjavíttatjuk és nem kell előtte idiótákkal megszavaztatni.

2010. jan. 19. 03:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem! Hála Istennek családi házban lakunk. Amikor anyósoméknál laktunk (pedig ők nem is emeletes házban laknak, csak ilyen kétszintes, 4-es társasházban), de ott is idegesített, hogy a szomszéd gyerekei húzgálják a széket, sikítoznak stb. Nagy áldás, hogy családi házunk van. Meg itt nem akkor a gond, ha hülye a szomszéd, de annyi rosszat olvasok akár ezen az oldalon is a hülye társasházi szomszédokrók, akikkel nem is lehet mit kezdeni.
2010. jan. 19. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!