Kezdőoldal » Otthon » Kert » Társasházba párkányra milyen...

Társasházba párkányra milyen virágot ajánlanátok, ami futós, virágzik és nem igényel sok napfényt?

Figyelt kérdés
Muskátli párti vagyok,de sajnos az épület esése miatt nem sok napfényt kapna,így tavaly is csak elszáradt... Idén nem is próbálkozom vele,viszont szeretnék virágot,ami fut és szép. Szerintetek?
2011. ápr. 2. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem futómuskátlim szokott lenni egy olyan helyen, ahová csak reggel süt a nap, és mindig gyönyörű.
2011. ápr. 2. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy elszáradt. A muskátlit minden este meg kell öntözni nyáron.
2011. ápr. 2. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
a pletyka nálam iszonyat gyorsan nő. félárnyékos helyen van, közvetlen napfényt sosem kap, de lehet, h pont ezt szereti.
2011. ápr. 2. 18:12
 4/5 anonim válasza:
én a petúniát tudom ajánlani, a szára sokkal érzékenyebb mind a muskántlié ergo gyorsabban fejlődik, nem fásodik és nem mellesleg rengeteg színben kapható. Egy próbát megér szerintem:)))).
2011. ápr. 3. 09:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is petúniában gondolkodom! :)
2011. ápr. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!