Nem rég költöztem ide Bp-n, mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de ha talán van itt V. kerületi Havas utcai, kettes ház szám alatti lakos, mondja már el nekem tegnap kb éjjel 2ig valamikor estétől mik voltak azok a fura hangok mert nem hagy nyugodni. Ijesztő volt meg idegesítő is. Hangos. És nem tudtam beazonosítani vagy összrakni egyben értelmessé vagy valamilyen cselekvés hangjává a zajokat.. Azóta is frusztrál.:D2014. szept. 5. 22:55
11/21 A kérdező kommentje:
Najóóó..megy törlésre a kérdés. Kívánom nektek tényleg viszont és nem rosszindulatból hanem mert ti próbáltok azok lenni. Egyáltalán nem volt vicces.
2014. szept. 5. 23:41
12/21 anonim válasza:
jaj, ne töröljétek! inkább bevalljuk: nem tudjuk.
13/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem volt teljesen normális kérdés, de már nem tudtam mit csinálni. Bezzeg mikor normálisakat kérdeznek, arra ritkábban válaszolnak. Ilyenkor meg mindenki idegyűlik röhögni. Gratu.
2014. szept. 5. 23:51
14/21 anonim válasza:
jaj, ne legyél ilyen morc, egy kis nevetés megkönnyíti az érthetetlen és ijesztő zajokat. És egyáltalán: nevetés nélkül az egész kibírhatatlan lenne.
15/21 A kérdező kommentje:
Persze, csak ezt most inkább gúnynak éreztem. :/
2014. szept. 5. 23:59
16/21 anonim válasza:
Szóval ti röhögtök azon, hogy engem kinyírtak öt éve? Pedig még olyan fiatal voltam.
17/21 anonim válasza:
Villamos felújítás?
Hogy ne legyen olyan rossz neked: a mi utcánk végétől tele van transzformátorral az utca, és ahogy éjszaka sétáltatom a kutyát, és megyünk arrafele, hallom az egyre hangosabb zümmögést, amivel nem is lett volna baj, ha egyszer nem illumináltan mentem volna kutyát sétáltatni... olyan para jött rám, hogy a kutyám hülyének nézett:D Azóta az ellenkező irányba sétálunk, mert visszajön a para, józanul is lef0snám a bokám, úgyhogy ez mostmár belémivódott:D Üdv a para táborban, Bp egy ilyen város:D
19/21 anonim válasza:
Fura hangokat kiad a csatorna és a rosszul lehúzott WC is, rossz, régi hűtő vagy más házatartási gép, de lehet akár egy unatkozó háziállat valamelyik lakásban. Sőt, a régebbi épületek pattognak, recsegnek is időnként.
20/21 anonim válasza:
4-es metró lesz az, nem egyedi eset. Nincs mélyen és másokat is zavar, nemcsak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!