Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Valaki kint lehetett?!

Valaki kint lehetett?!

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy 3 hétig úgy fog menni hogy apa hétvégenként jön haza szóval hétköznap egyedül vagyok.Mivel kertes házban lakunk este amikor már elég sötét volt kimentem, hogy megnézzem hogy hol van a macskám.Amint kinyitottam az ajtót valami hangot hallottam mintha valaki a járdán sarkon fordult volna és félreállt volna a ház oldalához.Becsuktam az ajtót és újra kinyitottam majd megint hívtam a macskámat nem jött de még így is hallottam hogy valaki mintha mégis kint lenne. Őszintén annyira meglepődtem hogy megijedni sem tudtam viszont annyi minden jár a fejemben, hogy szerintem már hangokat képzelek be magamnak.Az elején meg lehagytam hogy anya is külföldön van ezért is maradtam egyedül.15/L

2014. aug. 26. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Vedd rá édesapádat, hogy szánjon rá 50 ezer forintot és bizzon meg egy biztonsági céget a védelem beépítésére. Az nemcsak szirénázik, ha valaki feszegeti a bejárati ajtót vagy ablakot, hanem rádiós távfelügyelettel némán is riaszt, jön az őrség, ha kell, hívják a rendőrséget is. Éjszaka sem kell félned, ha el kell menned otthonról, beütöd a kódot és kész, ha hazaérsz, kikódolod. Hol laksz? Nézd, milyen cégek vannak a környéken, havi 3-4 ezer forintot megér a biztonságod.
2014. aug. 26. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. aug. 26. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos elképzelhető, de szerencsére az is, hogy egy sünt hallottál. Legközelebb talán próbáld a következőt:

1. telefon a szomszéd fickónak, hogy fura zajt hallottál a kertben.

2. elemlámpa kézbe és uzsgyi ki.

3. ha sün, megcsodálod

4. ha ember, aki nem oda való, éktelenül visítasz.

5. telefon a szomszédnak, hogy csak egy sün volt.:)

2014. aug. 26. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Kapcsold fel a kinti lámpát, és hagyd égve éjszakára. Jobb, mint a semmi. Hívj meg egy-két barátot, hogy aludjon nálad néhány napig.
2014. aug. 26. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!